Κατηγορίες
Football League - Super League 1

ΑΕΚ – Θα “κατέβει” την πρώτη αγωνιστική;

Εννέα ημέρες απομένουν ως την έναρξη του πρωταθλήματος και η κατάσταση στην ομάδα του Γιάννη Αραμπατζή είναι αβέβαιη σε όλους τους τομείς.

Η έκδοση φορολογικής ενημερότητας αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο, ωστόσο δεν εξαρτάται πλέον από την Ένωση, καθώς δεν έχει τα λεφτά να πληρώσει την εφορία. Έτσι, ελπίζει σε απόφαση της Πολιτείας για προσωρινή ενημερότητα για όλες τις προβληματικές ΠΑΕ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Χωρίς ενημερότητα η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, ούτε καν να προωθήσει παίκτες από την ομάδα Νέων.

Παράλληλα, η εφορία αρνείται να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Super League το Σάββατο (25/8). Ακόμη κι αν βρεθεί λύση με την ενημερότητα, η εφορία αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, για τη δόση του άρθρου 44 και λοιπές οφειλές, αλλά τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια. Ο Ανδρέας Δημητρέλος την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί πάλι στη ΦΑΕ Αθηνών, προσπαθώντας να βρει συμβιβαστική λύση.

Εν μέσω όλων αυτών, ο Βαγγέλης Βλάχος προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες για το πρωτάθλημα, κρατώντας τους συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό κομμάτι. Το Σάββατο 18/8 η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με την Παναχαϊκή, το οποίο θα αποτελέσει την τελική πρόβα, πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected