Γ Εθνική / Τοπικά

Νάουσα – Η πρώτη προπόνηση

 

  Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 16/8 η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς για τον ΦΑΣ Νάουσα. Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων στις κερκίδες (ο Σύνδεσμων Φίλων Νάουσας έδωσε δυναμικό παρόν!), οι παίκτες, υπό τις οδηγίες και φέτος του Βασίλη Αργυρίου, ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες να τους βρει η νέα χρονιά στη Football League 2.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρόν έδωσαν οι Ιωαννίδης και Παραστατίδης, τα δύο νέα αποκτήματα, ενώ ο Παναγιώτης Καραμεταξάς απουσίαζε λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Παρόντες και οι παίκτες που ανανέωσαν με την ομάδα  (Χρήστος Παπαδόπουλος, Πέικος, Περηφανόπουλος, αφοί Αργυρίου, Μανδάλης, ενώ απουσίαζε με άδεια από τη διοίκηση ο Καραλιόπουλος).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και 5λεπτά κατοχής με μπάλα, ενώ στο προπονητικό τιμ ως βοηθός του Βασίλη Αργυρίου τις εντολές έδινε ο Χρήστος Χατζηδάκης.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αργυρίου μίλησε σε συνέντευξη τύπου λέγοντας :

“Σήμερα είναι ημέρα χαράς για τη Νάουσα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που και φέτος θα συνεχίσω να είμαι προπονητής της ομάδας που αγαπάω. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και δεσμεύομαι να παρουσιάσω ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα παίζει όμορφο, γρήγορο και σύγχρονο ποδόσφαιρο”.

Συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά : “Κρατήσαμε τους παίκτες που θέλανε να μείνουν στην ομάδα”, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες της εκλογής νέας διοίκησης : “Όσοι ασχολούνται είναι πραγματικοί ήρωες στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Ζυτάμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Νάουσας, πρέπει να κρατηθεί το φως και η ελπίδα…”

Για το φετινό πρωτάθλημα είπε : “Η νέα Νάουσα θα έχει και στο φετινό πρωτάθλημα μια παρουσία αντάξια της ιστορίας της. Η ομάδα ήταν πάντα πρωταγωνίστρια τα προηγούμενα χρόνια,  παρότι εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν της επέτρεψαν να πανηγυρίσει την άνοδο.”

Μίλησε και για τις ανανεώσεις παικτών και τις προσθήκες, τονίζοντας ιδιαίτερα τις ανανεώσεις των Χρήστου Παπαδόπουλου, Πέικου, Περηφανόπουλου, Καραλιόπουλου, Αργυρίου, Μανδάλη και τις μεταγραφές των Ιωαννίδη, Καραμεταξά και Παραστατίδη.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας “Θα δοθούν ευκαιρίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Η Νάουσα έχει την καλύτερη υποδομή“, είπε, ενώ το φετινό σύνθημα της Νάουσας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι το “Έλα και εσύ μαζί μας να κάνουμε το επόμενο βήμα“, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να παροτρυνθεί ο κόσμος της Νάουσας και να έρθει στο γήπεδο.

Για το πρόγραμμα της φετινής προετοιμασίας ο Βασίλης Αργυρίου είπε: “Θα βασιστεί πάνω στην δουλειά που έγινε πέρυσι, έχοντας ως στόχο την διόρθωση των λεπτομερειών της ομάδας και ατομικά του κάθε παίκτη ξεχωριστά”, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την πρόσληψη ως βοηθού προπονητή, του παλαιού παίκτη της Νάουσας Χρήστου Χατζηδάκη.

“Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη προσπάθεια, έχοντας γνώση πλέον έτσι ώστε να αποφύγουμε, όπως και πέρυσι, τους πολλούς τραυματισμούς, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις  και θα παρακολουθούνται σε συνεχή φάση από τον εργοφυσιολόγο της ομάδας», ανέφερε για τα οργανωτικά θέματα της ομάδας.

Για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας είπε πως θα ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα είναι με ομάδες της Δ’ και Γ’ Εθνικής, ενώ για τον ακριβή στόχο της ομάδας είπε πως θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα μόλις ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ.

Τέλος, σημαντική είναι η πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα να βγάλει κάρτες εισιτηρίων διαρκείας των 100 ευρώ ( για τα ξύλινα καθίσματα) και 60 ευρώ ( για τις κερκίδες), καθώς αν υπολογίσει κανείς πως φέτος η Νάουσας θα παίξει πάνω από 20 παιχνίδια (φιλικά, πρωτάθλημα και κύπελλο), τότε οι κάτοχοι των συγκεκριμένων καρτών θα βλέπουν το κάθε παιχνίδι σχεδόν με 3 ευρώ!

*η συνέντευξη και φωτογραφίες από το www.naousanews.gr

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected