Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νάουσα – Πήρε φόρα!

  Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ΦΑΣ Νάουσα και σήμερα 21/8 κατάφερε και έκανε δικούς της δύο παίκτες και μάλιστα ικανότατους, που θα τη βοηθήσουν τα μέγιστα τη νέα περίοδο.

Πρόκειται για τους Νίκο Πιπινίκα και Γιώργο Γασπαράτο, αμφότερους 23 ετών, προερχόμενοι από υψηλότερο επίπεδο και μάλιστα με πολύ καλή χρονιά στις προηγούμενες ομάδες τους.

Ο Νίκος Πιπινίκας (φωτ δεξιά) αγωνίζεται ως επιθετικός, είναι αρκετά διεισδυτικός και στη μέρα του μπορεί να αποτελέσει μεγάλος “πονοκέφαλος” για την αντίπαλη άμυνα. Η Νάουσα τον αποκτά από τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, που αγωνίστηκε στη Football League 2 την περσινή χρονιά, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Αστέρα Ιτέας, Ολυμπιακό Χερσονήσου και ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο Γιώργος Γασπαράτος (φωτ αριστερά) είναι επίσης επιθετικός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και προέρχεται από την έκπληξη του προηγούμενου πρωταθλήματος της Football League 2, Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Αλεξάνδρειας και μαζί με τον Νίκο Πιπινίκα θα αποτελέσουν τα “βαριά χαρτιά” της επίθεσης για την ομάδα της Νάουσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected