Football League

Ηρακλής – Νέα φόρμουλα για Football League!

Tο θέμα της συμμετοχής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League δεν έχει κλείσει. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα, με το τελευταίο να προβλέπει την άνοδο τεσσάρων ομάδων από την Football League και τον υποβιβασμό δύο από την Super League. Μία εναλλακτική πρόταση που συζητείται έντονα από χθες και φαίνεται να βρίσκει σύμφωνες όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Για να επικυρωθεί όμως η συμφωνία, απαιτείται η παρέμβαση της Πολιτείας, μέσω του ΟΠΑΠ. Από τη στιγμή που με αυτό το σχέδιο θα διαμορφωθεί ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων στην Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να ελαχιστοποιηθεί ή ακόμη και να εξαφανιστεί, η απώλεια εσόδων για τις ΠΑΕ, μιας και η πίτα θα χωριστεί σε 18 κομμάτια και όχι σε 16.

Tην λύση εδώ καλείται να δώσει η Κυβέρνηση, αυξάνοντας την χορηγία του ΟΠΑΠ ή εξασφαλίζοντας μία ισόποση χορηγία από άλλον φορέα. Στον Βόλο θεωρούν δεδομένο ότι η πρόταση θα περάσει και οριοθετούν τις επίσημες ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στν ομάδα του Αντώνη Νατσούρα τηρούν στάση αναμονής και ετοιμάζονται για την νομική τους αντεπίθεση, σε περίπτωση που η ομάδα δεν παίξει στην Football League…

*pieriasport.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected