Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αργύρης Τούφας – Βασικός με Φωστήρα Ηλιούπολης

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού χθες το απόγευμα αντιμετώπισαν τον Φωστήρα Ηλιούπολης, εκτός έδρας, και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Αυτό το φιλικό ήταν το μόνο που δεν συνοδεύτηκε με νίκη για τους “ερυθρόλευκους” πιτσιρικάδες, καθώς μέχρι τώρα είχαν μόνο νίκες στα τεστ που έχουν δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Βέβαια, ήταν και το πιο δυνατό τεστ που έδωσαν οι Πειραιώτες, αφού αντιμετώπισαν την πρώτη ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης. Οπότε έπαιξαν κόντρα σε ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας απ’ αυτούς και το τελικό 1-1 αφήνει καλές εντυπώσεις για τους μικρούς.

Ο Αργύρης Τούφας, περιμένει πως και πως την τυπική παραχώρηση του από τη Νάουσα στην ομάδα του Πειραιά, καθώς μένει μόνο η υπογραφή του νέου ΔΣ της Νάουσας που θα επικυρώσει τη μεγάλη μεταγραφή για τον 16χρονο παίκτη.

Στην αναμέτρηση, ο νεαρός Ημαθιώτης έδειξε ότι μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. Ο χρόνος είναι υπέρ του και με υπομονή και επιμονή όλα θα πάνε καλά για τον μικρό.

Στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση οι “ερυθρόλευκοι” απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, όμως ο Φωστήρας Ηλιούπολης ήταν η ομάδα που κατάφερε και προηγήθηκε στον αγώνα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αντέδρασε και με έναν εκ των μόνιμων, πλέον, σκόρερ στα φιλικά, τον Αράπη, κατάφερε να ισοφαρίσει και να λήξει ο αγώνας σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, οι πιτσιρικάδες θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ένα δεύτερο γκολ, αν είχαν καταφέρει να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ο τεχνικός των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους Ηλιάδη, Μακροστέργιο, Ράτζα, Ξανθόπουλο, Τούφα, Καλέργη, Μαργαρίτη, Μανθάτη, Αράπη, Χατζάρα, Καναβέτα. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Κατσιμήτρος, Βαγενάς, Γκίκας, Σταυρόπουλος, Τόλι, Τζόνεφ, Ντάσης, Λιάτσι, Χατζάρας, Αράπης, Παπανικολάου.

*φωτ. από epea.com.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected