Super League 1 - Μεταγραφές

Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας – Γλυκός…Καφές με Πύρκα!

Σε μια πολύ καλή προσθήκη, ενισχύοντας την επίθεση του, πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για τον Αλέξη Καφέ, αδερφό του Παντελή, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα στο τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου” (φωτ) και επίσημα πλέον, όπως μας ενημέρωσε ο προπονητής Μιχάλης Αλεξιάδης, είναι παίκτης του Αστέρα.

Ο 20χρονος επιθετικός είχε συμμετάσχει και σε προπονήσεις του Αχιλλέα Νεοκάστρου και μάλιστα θεωρούνταν ότι βρισκόταν με τον ένα πόδι στους “ασπρόμαυρους”, όμως τελικά τη νέα χρονιά θα αγωιστεί με τα “πορτοκαλί” της Αγίας Βαρβάρας.

Επίσης, στην ομάδα επέστρεψε ο Αλέξης Πύρκας (φωτ από το τουρνουά), ο οποίος απείχε από τις προπονήσεις για τους δικούς του λόγους (θυμίζουμε ότι δεν πήγε να δοκιμαστεί από τον Φωκικό), ενώ δεν κατάφερε να βρει μια ομάδα στη Λάρισα, όπου σπουδάζει.

Ο Αλέκης Πύρκας κατέχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ από τη περσινή χρονιά, με τους 14 συνεχόμενους αγώνες σκοραρίσματος, ενώ συνολικά πέτυχε 23 τέρματα.

Η επιστροφή του…ασώτου υιού, μαζί με την προσθήκη του έτερου Αλέξη, ενισχύουν σημαντικά την επιθετική γραμμή και δημιουργούν ευχάριστο “πονοκέφαλο” στον Μιχάλη Αλεξιάδη.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected