Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας vs Βέροια Κ17 0-1

(Σημειώνουμε ότι σε κάθε ρεπορτάζ που αφορά την ανάλυση του αγώνα, στο πάνω μέρος του άρθρου θα έχουμε την αφίσα του Γιάννη, που ανάρτησε το ΔΣ στο γήπεδο, σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής. Το φωτορεπορτάζ θα προβάλλεται σε άλλη ανάρτηση)

Δύο…ακαδημίες παρακολουθήσαμε σήμερα στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά “Γιάννη Μπαλόγλου”, που διοργανώνει ο Αγροτικός Αστέρας για 5η χρονιά φέτος, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων του νομού μας.

Μπορεί της Βέροιας να είναι έτσι κι αλλιώς ακαδημία της μεγάλης ομάδας που αγωνίζεται στη Super League, από την άλλη όμως και ο Αστέρας διαθέτει στις τάξεις του πολλά…αμούστακα παιδιά, με ένα μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 19 με 20 χρόνια.

Το παιχνίδι διήρκησε 50 λεπτά (όπως και όλα τα παιχνίδια του τουρνουά), ήταν αρκετά δυνατό, πλούσιο σε φάσεις και η εικόνα του ματς φανέρωνε ότι όποιος σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε τον αγώνα.

Ο γηπεδούχος Αγροτικός, παρουσιάστηκε κατώτερος από το παιχνίδι με τη Μελίκη, έκανε αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και δεν βρήκε λύσεις στο pressing και στην ταχύτητα των χαφ της Βέροιας. Στο δεύτερο μέρος όμως και με τις αλλαγές των Καφέ και Πύρκα (διαβάστε αργότερα για τις υποθέσεις τους), οι Βαρβάρες γίνανε πιο απειλητικές, πίεσαν ψηλά, όμως οι παίκτες δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Στη Βέροια αποδυκνείεται για ακόμη μία φορά ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη και το επιτελείο του. Τα “πιτσιρίκια” της ομάδας έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα, βγάλανε αυτοματισμούς, όμως πολλές φορές έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Φάσεις και γκολ

6′ – Σέντρα του Αλέξη Οικονόμου από δεξιά, πιο ψηλά από όλους ο Χαραλαμπίδης, πιάνει την κεφαλιά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

9′ – ΓΚΟΛ! Απευθείας φάουλ του Πελεκίδη από δεξιά, προσπαθεί να αποκρούσει ο Βερβατίδης, δεν προλαβαίνει όμως και η μπάλα στα δίχτυα (0-1).

11′ – Τετ α τετ του Πέτκου απέναντι στον Βερβατίδη, ο τελευταίος προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ.

14′ – Φάουλ του Χαραλαμπίδη από δεξιά, πηδάει για κεφαλιά ο Μπάμπος, πολύ ψηλά άουτ, αλλά από πίσω ερχόταν ο Βοργιαζίδης σε κενό τέρμα.

35′ – Προβολή του Πουλασουχίδη σε γέμισμα από τα δεξιά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Χατζηβασιλακάκη.

43′ – Φάουλ του Αλέξη Καφέ από τα αριστερά, Πύρκας και Βοργιαζίδης πηδάνε για κεφαλιά αλλά δεν βρίσκει κανείς τη μπάλα εξ επαφής.

50′ – Γυριστή κεφαλιά του Μαγγίζη, η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να σημειώσουμε ότι στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Μπαλόγλου. Πολύ καλή η διαιτησία του Θωμά Παζαρτζικλή με βοηθούς τους Γρηγόρη Παζαρτζικλή και Χρήστο Μαλούτα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Βερβατίδης, Βοργιαζίδης, Τσαουσίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Δήμου, Χαμπαλάνοβ, Χαραλαμπίδης, Σουλιώτης, Πουλασουχίδης, Μπάμπος. Αγωνίστηκαν και οι Χριστιάς, Πύρκας, Καφές, Χρυσόπουλος, Σερασκέρης, Καραμήτσος.

Βέροια Κ17 : Αργυρόπουλος, Μπόσκος, Στριμπίνος, Πελεκίδης, Σφύρτσης, Ρομπότης, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Πινακούδης, Πέτκος, Λαζόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Χατζηβασιλακάκης, Βασιλειάδης, Νικολόπουλος, Ράδης, Μελικιώτης, Γιάντσος, Βύζας, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Φουρκιώτης, Μαγγίζης.

Σημ.: Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος παρόλη την αφόρητη ζέστη, ενώ μαζί με το ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα διακρίναμε τον πρόεδρο της ΚΑΠΑ Παύλο Παυλίδη και τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Γιώργο Μιχαηλίδη.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected