B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας vs Άρης Π. Σκυλιτσίου 3-3

  Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε απόψε στο γήπεδο του Νησίου, ανάμεσα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας και στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Οι δύο αντίπαλοι, οι διοικήσεις των οποίων διατηρούν φιλικές σχέσεις (ακολουθεί και η “ρεβάνς” στο Σκυλίτσι την Τρίτη 28/8) έπαιξαν ανοιχτά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθούν έξι γκολ, τρία για κάθε ομάδα.

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας του Πόλυ Χουρσουζίδη, ήταν κατά διαστήματα καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, είχε την κατοχή της μπάλας, οι παίκτες του έτρεξαν πολύ και κατάφεραν να προηγηθούν τρεις φορές στο ματς, όμως προδόθηκαν από επιπόλαια λάθη στην άμυνα και ο Άρης ισοφάρισε ισάριθμες φορές.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Γιουρόπουλου ήταν κατώτεροι σε απόδοση από τα προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας, έκαναν πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα και η ισοπαλία ήταν το καλύτερο που μπορούσε να ζητήσει από το σημερινό παιχνίδι ο Άρης.

Για τον Αστέρα τα γκολ σημείωσαν οι Αραπέλης (10′), Κρουστάλλης (37′) και Αναστάσης Χ. (73′), ενώ τα γκολ του Παλαιού Σκυλιτσίου πέτυχαν οι Δαρδακούλης (27′), Νούσιος Γ. (66′) και Ντέλλας (75′).

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Τάκος Κ., Νικολόπουλος, Νουσιόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπουτσης, Ταραπόσιος, Βαλσαμόπουλος, Αλμπανίδης, Αναστάσης Γ., Κρουστάλλης, Αραπέλης. Αγωνίστηκαν και οι Καμπούρης, Αναστάσης Χ., Κουκλάς Ν., Τέλκος, Τάκος Γ., Στεργιούδας, Καραγιάννης, Φιρίδης, Χατζόπουλος, Κωνστάντος.

Άρης Π. Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Μωραϊτης Δ., Πατρίκας, Κολεσίδης, Μωραϊτης Γ., Απόσογλου, Παπαδόπουλος, Αγγελίνας, Ντέλλας, Δαρδακούλης, Νούσιος Γ. Αγωνίστηκαν και οι Μουρτζίλας, Θεοδωρίδης, Καρασαββίδης, Μιμίνι, Κρεμμύδας, Κολογουσίδης, Νούσιος Η., Λιόλιος.

*Ευχαριστούμε τον Αντώνη Πάππο για την ανταπόκριση)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected