Κατηγορίες

AE Χαρίεσσας – Δύο νέες προσθήκες!

  Κι όμως η φωτογραφία είναι προφητική! Χωρίς να θέλουμε…μεσημεριάτικα να σας μπερδέψουμε, η φωτογραφία που τραβήχτηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 2009 ανάμεσα στη Θύελλα Σταυρού και στον ΦΑΣ Νάουσα, αφορά τις δύο νέες προσθήκες της ΑΕ Χαρίεσσας.

Ο παίκτης δεξιά με τη φανέλα της Νάουσας είναι ο Βασίλης Φωτιάδης, ο οποίος κατάγεται και από το χωριό και αριστερά ο Γιώργος Κανδηλίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Σταυρού και έτσι “πακέτο” οι δύο παίκτες είναι πλέον παίκτες της ΑΕΧ.

Ο Βασίλης είναι είναι 21 ετών, μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές των χαφ και τον τελευταίο 1,5 χρόνο απείχε από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω της εργασίας του. Το δελτίο του ανήκε στη Νάουσα, απ’ όπου τελικά έμεινε ελεύθερος και επιστρέφει στους “κιτρινόμαυρους”, που έχει αγωνιστεί και την περίοδο 2005-2007.

Ο Γιώργος (ή “Γιούρα” όπως είναι το παρατσούκλι του), ο οποίος έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα και συμμετείχε στα φιλικά, είναι 26 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Το τελευταίο διάστημα έκανε προσπάθειες να μείνει ελεύθερος από τη Θύελλα Σταυρού και τελικά τα κατάφερε, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ενισχύεται σημαντικά στο χώρο του κέντρου και περιμένει τώρα τις επιστροφές των παικτών για να ξεκινήσει με όλους τους παίκτες διαθέσιμους τις υποχρεώσεις σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

*φωτ. από facebook παικτών

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected