Football League

Αιγινιακός vs Απόλλων Αθηνών – Ζούρκος, Έξαρχος βασικοί

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό να υποδέχεται την ισχυρή ομάδα που χτίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο ιστορικός Απόλλων Αθηνών, κέρδισε τελικά με 2-1 το πολλά υποσχόμενο φέτος Αιγινιακό του Σάκη Παπαβασιλείου, σε αν καλό παιχνίδι που έγινε στη Βόρεια Πιερία.

Στο 9΄η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μανιάς πιέζει ψηλά, στο χώρο του κέντρου και αριστερά, κλέβει την μπάλα από τον Τασίδη, μπαίνει στην περιοχή, πιάνει το συρτό διαγώνιο σουτ, που φεύγει δύο μέτρα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αιγινιακού.
Στο 14΄ ο Ραπτόπουλος εκτελεί φάουλ από τα δεξιά, προβολή Λιόλιου, βγαίνει και διώχνει ο Αθανασίου. Στην επαναφορά κεφαλιά από τον Τασίδη, η μπάλα βρίσκει σε σώματα αμυντικών και καταλήγει κόρνερ.
Στο 49΄ ο  Χιντζίδης εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα περνά πάνω από το τείχος, χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα του Σακκελαρίδη γράφοντας το 0-1 για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.
Στο 53΄ ο  Καραμαλίκης άνοιξε στα αριστερά για τον Διαμαντίδη, που μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Στο 83΄ ο Κυρτέγος κλέβει την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αριστερά από τον Χατζηζήση, βγάζει βαθιά μπαλιά στα δεξιά για τον Κοκόλη, που μέσα από την περιοχή με διαγώνιο συρτό σουτ νικάει τον Μένιο, που πέφτει, και μειώνει σε 1-2 διαμορφώνοντας ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα.
Απών από την αναμέτρηση και σήμερα ο Βασίλης Γιαουτζής, ο οποίος προφυλάχτηκε από τον προπονητή του (έχει αποθεραπευτεί πλήρως και προληπτικά έμεινε εκτός), ενώ Κώστας Έξαρχος και  Νίκος Ζούρκος αγωνίστηκαν για 80′ περίπου, με την απόδοσή στον αγώνα σταδιακά να ανεβαίνει, χωρίς όμως να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Βασικός και ο Κώστας Αποστολίδης για τον Αιγινιακό (αγωνίστηκε σε όλο το ματς), ο οποίος ανέκοψε αρκετές προσπάθειες των επιθετικών του Απόλλωνα, όμως και η δική του απόδοση ήταν στο μέσο όρο της ομάδας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Κύφο και Καραϊσαρίδη (όλοι από την Πιερία).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Αιγινιακός : Σακκελαρίδης (89΄Δασκαλόπουλος), Μητράκας (45΄Κυρτέγος), Αχαλινόπουλος (54΄Γούτσιος), Αποστολίδης, Τασίδης (86΄ Μπαμίχας), Λιόλιος, Καθάριος, Μπουζούκης (76΄Κοσμίδης), Ραπτόπουλος (86΄Καπετάνος), Έξαρχος (74΄ Κοκόλης), Ζούρκος (86΄Σαββίδης).
Απόλλων Σμύρνης : Αθανασίου, Κωνσταντίνου (38΄Αντωνόπουλος), Ιασωνίδης, Κύργιας, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Ντουτσαρίδης, Κορώνης (38΄Κορώνης), Καραχάλιος, Τομαράς, Μανιάς.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι : Μένιος, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Ιασωνίδης (68΄Παπαδιώτης), Δεληζήσης, Αντωνόπουλος (59΄Καμαρά), Τσεμπερίδης, Κατσίκης, Διαμάντης (84΄ Σελμανάι), Διαμαντίδης, Καραμαλίκης.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected