Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αλιάκμων Νησελίου – Μεγ.Αλεξ.Τρικάλων 1-2

 

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Αλιάκμονα Νησελίου, ομάδα Α2 κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με 11 (!) απουσίες (εκτός ομάδας για διάφορους λόγους ήταν οι : Τερζίδης Γ., Παπαδόπουλος, Μηνούδης Α., Μαγγανάρης, Παντριάς, Σκευούδης, Αθανασιάδης Σ., Κασνακίδης, Γεωργιάδης, Σούρλας, Έλβις) κατάφεραν τελικά και νίκησαν σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Νησέλι το Σάββατο 25/8 τον τοπικό Αλιάκμονα με σκορ 2 – 1.

Σκόρερς για τα Τρίκαλα οι: Μερόκης, Καραντουλαμάς.

Η αργοπορημένη έναρξη της προετοιμασία και η απουσία πολλών παικτών από την προετοιμασία (αλλά και από τους φιλικούς αγώνες) και μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, η ομάδα δεν δείχνει ακόμη έτοιμη. Από σήμερα υπάρχει η ελπίδα να ενσωματωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και με σκληρή ”δουλειά’, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες στον Μέγα Αλέξανδρο, θα είναι σύντομα έτοιμη να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Η σύνθεση του Μέγα Αλέξανδρου

Χατζημιχαήλ, Γιάντσης, Μηνούδης Χ., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Κούκλας, Παπαμιχαήλ, Γιανουχαηλίδης, Αθανασιάδης Η., Τερζίδης Κ., Καραντουλαμάς, Τσάκαλος, Μερόκης, Κιρκιλιανίδης.

*Ευχαριστούμε τον Νίκο Σαλτουρίδη για την ανταπόκριση

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected