Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Όλα έτοιμα!

Μετά και την δημιουργία των σχετικών πινάκων στο blog μας και το καθιερωμένο “τεστάρισμα” της λειτουργίας του, είμαστε έτοιμοι για την live μετάδοση της σημερινής κλήρωσης της ΕΠΣ Ημαθίας.

Θυμίζουμε ότι στις 19.30μμ στα Ασώματα, οι ομάδες του νομού μας θα μάθουν τους αντιπάλους τους τόσο στο πρωτάθλημα (Α1 και Α2) όσο και στο Κύπελλο.

Εσείς δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο www.imathiasportsnews.wordpress.com την ώρα της κλήρωσης, κάνοντας τα εξής πάρα πολύ απλά βήματα:

1) Αφού μπείτε στο blog, πηγαίνετε δεξιά στη στήλη “Κατηγορίες” και πατάτε την επιλογή “Κληρώσεις”.

2) Εμείς θα σας ενημερώσουμε λίγο νωρίτερα με ποια σειρά θα γίνει η κλήρωση (πρωταθλήματα A1, δύο όμιλοι A2 και κύπελλο) και αναλόγως εσείς επιλέγετε πάνω στο αντίστοιχο τίτλο (π.χ. αν πρώτα γίνει η κλήρωση του πρώτου ομίλου της Α2, πατάτε πάνω στο “Κλήρωση Α2 Ερασιτεχνικής (Β’ Όμιλος)).

3) Αφού εμφανιστεί ο αντίστοιχος πίνακας στην οθόνη σας (μπλε σκούρος κάτω από τον τίτλο) πατάτε F5 (ανανέωση) ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα εμφανίζονται μία-μία οι ομάδες.

4) Στο τέλος της κλήρωσης, πηγαίνουμε με το ποντίκι επάνω στον πίνακα και θα δείτε ότι το κάθε ζευγάρι αποκτά έναν άσπρο φόντο για να ξεχωρίζει.

Όπως είδατε είναι πολύ απλή διαδικασία για όλους. Σας θυμίζουμε ότι είναι αδύνατη η live μετάδοση από τo facebook (εκεί θα ενημερείτε αμέσως μετά το τέλος κάθε κλήρωσης).

Για οποιαδήποτε εξέλιξη (ελπίζουμε όχι αρνητική…) θα σας ενημερώσουμε αμέσως, αφού εμείς θα βρισκόμαστε μισή ώρα πριν στο χώρο της κλήρωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected