Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Χαρίεσσας 3-2

Ένα πλούσιο σε γκολ και φάσεις παιχνίδι διεξήχθη χθες 27/8 στο γήπεδο της Μέσης. Αντίπαλοι ο τοπικός Φίλιππος και η ΑΕ Χαρίεσσας, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο τουρνουά των Λευκαδίων το Σάββατο 25/8, δύο μέρες μετά αγωνίζεται ξανά σε φιλικό αγώνα.

Μετά από ένα στείρο και άγονο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα στο δεύτερο μέρος, βοηθώντας βέβαια σ’ αυτό και οι πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, που αποσυντόνισαν τους δύο αντιπάλους.

Ο Φίλιππος κατάφερε και έφυγε νικητής από το γήπεδο, παρόλο που έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει από το ημίχρονο (1-0), πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά προς το τέλος του αγώνα.

Σκόρερς για τη Μέση ήταν οι Κελεσίδης Σ. (2) και Αρβανιτίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους του Δημήτρη Χαλκιά οι Τριανταφυλλίδης και Τόσκα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Τσανακτσίδης, Μανουσαρίδης, Μόσχος, Μουρατίδης, Ρόκκος, Τσιάμης, Κελεσίδης Σ., Δημοσθένους Ν., Γιαννόπουλος, Ζερδαλής. Αγωνίστηκαν και οι Δημοσθένους Σ., Καρασαρίδης, Αρβανιτίδης, Μανιόπουλος

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Τσίπης Κ., Συμεωνίδης, Κανδηλίδης, Ιωαννίδης, Τσίπης Χ., Τριανταφυλλίδης, Καρασαρίδης Δ., Τόσκα. Αγωνίστηκαν και οι Διτσόλας, Δίμτσης, Χρυσαφίδης, Μπαζάτης, Άλμπαν, Χαλκιάς, Δάγκας, Παυλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected