Κατηγορίες
Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Φως στο τούνελ!

Τα δύσκολα φαίνεται πως αφήνει πίσω του η ομάδα των Αλέξανδρου Πασιαλή και Γιάννη Καλαϊτζίδη, αφού σε αυτήν την κρίσιμη καμπή στην νεότερη ιστορία του, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μπαίνει και πάλι μπροστά προσπαθώντας να βγάλει από την εντατική τους Πόντιους.

Ο ίδιος δήλωσε: “Δεν θα μπορούσα να αφήσω να καταστραφεί αυτή η ομάδα που με τόσο κόπο και θυσίες δημιουργήθηκε. Όμως θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν ότι την ομάδα δεν μπορεί να την τρέξει ένα μόνον άνθρωπο, χρειάζεται συλλογική βοήθεια και προσπάθεια από όλους, βρίσκοντας στο άμεσος μέλλον λύσεις σε πολλά θέματα. Την Πέμπτη (30/08) υπόγραψα τα συμβόλαια των 27 ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ της νέας χρονιάς, το Σάββατο (01/09) θα κατατεθούν από τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη ώστε να εκδοθούν άμεσα τα δελτία από την ΕΠΟ”.

Παντός οι επαφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς την Πέμπτη (30/08) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με ανθρώπους είτε εκδήλωσαν ενδιαφέρων να ασχοληθούν με την ομάδα είτε ανθρώπων που αγαπούν τον σύλλογο.

Έτσι μια πρώτη επαφή έγινε από τον Πρόεδρους της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη προς τον πρώτο πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλωνα και γνωστό κωμικό Χαρρυ Κλυνν (φωτ) με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός αλλά ζήτησε να ανάλυση κάποια πράγματα, και να κάνει κάποιες προσωπικές επαφές πριν δώσει την τελική του απάντηση. Η περίπτωση Απόστολου Παπαδοπούλου ως αυτήν την ώρα φαίνεται να απομακρύνεται αφού δύσκολα προχώρηση η πρόταση του .

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected