Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Νίκος Σαλευρής : “Μα πως θα ανέβει ο Ηρακλής…;”

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και μίλησε για τα επτά αιτήματα της Football League προς την Πολιτεία, την ΕΠΟ και τη Super League, τονίζοντας ότι οι τρεις ομάδες δύσκολα θα παίξουν στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σαλευρή στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ

“Δεν υπάρχει νομικό ή ηθικό έρεισμα για την τοποθέτηση αυτών των τριών ομάδων στην κατηγορία. Ο Ηρακλής δεν υποβιβάστηκε από την ΕΕΑ. Υποβιβάστηκε για πλαστογραφία. Εάν επαναφέρουμε τον Ηρακλή τι θα πούμε στις άλλες ομάδες που έπεσαν για τον ίδιο λόγο; Υπάρχει το θέατρο του παραλόγου. Λυπάμαι που διαβάζω ότι στελέχη θεσμικών οργάνων λένε να διορθωθεί η αδικία. Κάποιοι έκλεβαν το κράτος. Δεν είχαν ούτε ισολογισμό. Δεν μπορούμε να έχουμε στις τάξεις μας τέτοιους ανθρώπους”.

Σε ερώτηση για το τι θα ζητήσει η Football League για να κάνει δεκτές αυτές τις ομάδες, ο πρόεδρος της Καλλιθέας είπε:

“Η πρόταση για να ανέβουν 4 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και να πέσουν 2, δύσκολα θα περάσει. Θα επιμείνουμε στο “5-3”. Αυτό είναι το πρώτο και θα θέσουμε και άλλα ζητήματα όπως: α) την μείωση του κοστολογίου των διαιτητών, β) την μείωση των χρημάτων που επιδικάζονται σε ποδοσφαιριστές που κάνουν προσφυγές, γ) την είσοδο των αγώνων μας στο στοίχημα του ΟΠΑΠ, δ) την μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος από ανοικτό κανάλι, ε) την οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία και, στ) την οικονομική ενίσχυση από την Σούπερ Λίγκα.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με 250.000 ευρώ το χρόνο. Η Σούπερ Λίγκα μας έχει υποσχεθεί το 10% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά πέρυσι το σταμάτησε. Γιατί η Σούπερ Λίγκα που μιλάει για αδικία δεν δέχεται στις τάξεις της αυτές τις ομάδες; Βλέπω ότι δύσκολα θα παίξουν στο πρωτάθλημα της Football League”.

*sentrafm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected