Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Έναρξη αθλητικού κολεγίου

Τα τμήματα υποδομής του Φίλιππου Βέροιας θα λειτουργήσουν φέτος για 14η διαδοχική χρονιά, με τους διοικούντες να εκδίδουν ανακοίνωση-κάλεσμα στα νεαρά παιδιά να ενταχθούν σε αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2331020954 είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, καιρός για μπάσκετ. Το αθλητικό κολέγιο μπάσκετ του Φιλίππου ξεκινάει και φέτος για 14η χρόνια και καλεί όλα τα παιδιά από 6 έως 15 χρόνων να πλαισιώσουν τις τάξεις του. Στα τμήματα χωρίζονται οι αθλητές ανάλογα με την ηλικία και τη δεξιότητές τους και μαζί τους ασχολούνται προπονητές/καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση που έχουν κι οι ίδιοι παίξει μπάσκετ. Για ακόμα μία χρόνια προπονητές θα είναι οι Μανώλης Λευκόπουλος, Χάρης Καμπουρίδης και Τασούλα Αμβρακίδου.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 03/09, καθημερινά τις ώρες 19.15-21-15, στο τηλέφωνο 2331020954 ή με την παρουσία σας στα γραφεία του κολεγίου, Μητροπόλεως και Περικλέους 2, 2ος όροφος. Αθλητικό κολέγιο μπάσκετ, τώρα όλοι μαζί για την κορυφή”.

*inews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected