Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γιώργος Σιμψερής – Συμπαίκτης του Θανάση Γεωργίου!

Ένας πρώην “Ναουσαίος” και Τρικαλινός στην καταγωγή θα συνυπάρξει φέτος με τον επίσης Ημαθιώτη Θανάση Γεωργίου στον Φωκικό και μάλιστα και οι δύο κάτω από τα δοκάρια!

Ο λόγος για τον Γιώργο Σιμψερή, ο οποίος αγωνίστηκε στην Νάουσα την περίοδο 2010-2011 και μάλιστα ανακυρήχθηκε MVP του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Ξεκίνησε από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων σε παιδική ηλικία, απ’ όπου μεταγράφηκε στον Άρη Κ20 το 2007, ενώ κλήθηκε στην Εθνική Παίδων. Μετά την Νάουσα, μεταγράφηκε στον Μακεδονικό (2011-2012) και πέρσι αγωνίστηκε στον Αετό Σκύδρας με προπονητή τον Γιώργο Τυριακίδη.

Ο ανταγωνισμός με τον Θανάση Γεωργίου θα είναι έντονος, αλλά μόνο καλό θα κάνει και στους δύο, ειδικά στον στον 21χρονο πορτιέρο, ο οποίος πραγματοποιεί το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωκικός (αποκτήθηκε μαζί με τον Γιάννη Λουκίνα):

«Στην απόκτηση του 21 ετών σέντερ φορ Ιωάννη Λουκίνα, ο οποίος έχει προηγουμένως αγωνιστεί σε Καλλονή, Νίκη Βόλου ενώ έχει και δύο συμμετοχές στην Α΄Εθνική με τον Πανιώνιο προέβη η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ. Επιπλέον αποκτήθηκε και ο 21ετών τερματοφύλακας Γιώργος Σιμψερής, ο οποίος στον περσινό β’ γύρο αγωνίστηκε στην ομάδα του Αετού Σκύδρας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected