Κατηγορίες

Λευκάδια – ΓΑΣ Κοπανού 5-0

Παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής παρακολουθήσαμε χθες 1/9 στο γήπεδο των Λευκαδίων, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τις δύο ομάδες.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τους δύο προπονητές, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, να τεστάρουν τις δυνάμεις και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες.

Ο μεν Γιώργος Τυριακίδης ήθελε να διαπιστώσει αν μπορεί να βασιστεί στην ενδεκάδα που επέλεξε, ο δε Χρήστος Πιπερίδης, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα, να δει πως ανταποκρίνονται οι παίκτες μετά την…περιπέτεια του καλοκαιριού και την τεράστια αβεβαιότητα που επικρατούσε στον ΓΑΣ.

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν περίπου 100 θεατές τόσο από τα Λευκάδια όσο και από τον γειτονικό Κοπανό και παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και πολλές ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους.

Το σκορ θα έπερνε μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες των γηπεδούχων δεν “κατέβαζαν” ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και απλά έκαναν συντήρηση μέχρι τη λήξη.

Για την ιστορία τα πρώτα επίσημα γκολ για τους “κυανόλευκους” πέτυχαν οι Πέτγαζλης (2), Πίτος, Καλαϊτζίδης και Παπαδόπουλος. Για τους φιλοξενούμενους, που εμφανίστηκαν στο γήπεδο με 15 παίκτες, τραυματίστηκε στο 30′ ο Δούμος  και αντικαταστάθηκε από τον Τσίπη.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κουβατσίδης, Πληκαδίτης, Πίτος (80′ Χαρατσίδης), Μισαηλίδης Π., Καλαϊτζίδης (46′ Τσάλμας), Παπαδόπουλος, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Πέτγαζλης, Πετρίδης (46′ Λέσκας).

ΓΑΣ Κοπανού : Κοκορόλης, Δούμος (Τσίπης), Σιδηρόπουλος (70′ Χαβιαρόπουλος), Δημάλης, Κοσμίδης Γ., Κοσμίδης Κ., Βαρβέρης, Μποζίνης, Κωστογλίδης (46′ Δημητριάδης), Γρυπούλης, Πέκαλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected