Κατηγορίες

Αγροτικός Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-1

Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος, έγινε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή 2/9 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αντίπαλοι ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και η ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία μετρά λίγες μέρες…ζωής, ευρισκόμενη σε ανασυγκρότηση και παρούσα στο γήπεδο με…10 παίκτες!

Τόσα ήταν τα ενεργά δελτία για τους “πράσινους”, οι οποίοι βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας, για να αποφύγει περαιτέρω συνέπειες. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πίστεψαν ότι η νίκη του Αγροτικού Αστέρα θα ήταν εύκολη και κατά συνέπεια η πρόκριση.

Όμως η πεμπτουσία στο ποδόσφαιρο είναι ο γκολ, το οποίο όσο κι αν προσπάθησε, όσες ευκαιρίες κι αν έκανε (και μάλιστα πολλές), ο Αστέρας δεν σκόραρε, αλλά αντίθετα δέχτηκε την απόλυτη ψυχρολουσία στο 85′, με ένα εξαιρετικό γκολ του Κώστα Παπαδόπουλου.

Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, πολλές φορές όμως φλύαρα, με αποτέλεσμα η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων να ανακόπτει εύκολα τους όποια προσπάθεια για δυείσδυση στα καρέ τους.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας πήρε μια ανέλπιστη πρόκριση και τώρα πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Διαιτητής της συνάντησης ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Δεβετζίδη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης (87΄ Καρανίκας), Αδαμίκος, Τέτος, Οικονόμου Α., Μπάμπος, Πουλασουχίδης (62΄ λ.τρ. Σουλιώτης), Εφραίμ, Πύρκας (90΄Δήμου), Χαμπαλάνοβ, Οικονόμου Χ.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κύρου, Οικονομόπουλος, Αραπέλης, Νουσιόπουλος, Σίμος, Χαλβατζής, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Α.

*Ο τραυματισμός του Φίλιππου Πουλασουχίδη είναι αρκετά σοβαρός (σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αποκόλληση της επιγονατίδας), η πλήρης διάγνωση όμως θα γίνει αύριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected