Κατηγορίες

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΟ Συκιάς 4-1

Ένα εύκολο πρωινό πέρασε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο τον ΑΟ Συκιάς, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Πατώντας…γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, οι “πράσινοι” του Σάκη Παπαδίνα πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, απέναντι σε μια ομάδα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν 1-0, χάρη σε γκολ του Σαντίνι, ο οποίος, μετά από κόρνερ από δεξιά, πήδηξε πιο ψηλά από τους αντιπάλους και με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Μέχρι την ανάπαυλα, ο Απόλλωνας έχασε δύο-τρεις ακόμα ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως οι προσπάθειες των παικτών δεν καρποφόρησαν.

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας μπήκε δυναμικά, πήρε αμέσως την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Κραβαριώτη (47′). Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Παπαρέντη στο 61′ να πετύχει το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους και κάπου εκεί να “κλειδώσει” το ματς για τον Άγιο Γεώργιο.

Το τελικό 4-1 θα διαμορφωθεί στο τέλος, με τη Συκιά πρώτα να μειώνει στο 87΄και στο 90′ ο Σάκης Παπαδίνας να πετυχαίνει το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ξενιτίδης, Βουτσικίδης (80′ Μινόπουλος), Δεβετζίδης (60′ Καρολιδης), Φωτιάδης, Τρούπκος, Βύζας, Ορφανίδης, Σαντίνι, Παπαρέντης, Κραβαριώτης (70′ Μπαξεβάνης), Παπαδίνας.

ΑΟ Συκιάς : Καραμιχαηλίδης, Παπαναστασίου, Βίτος Χ., Ταμπάκης, Τέτος Λ., Βίτος Δ., Γκούμπας, Μελιόπουλος, Στριμπίνος, Τράγκας (20′ Γαλάνης), Τέτος Γ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected