Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ατρόμητος Διαβατού 0-5

Ένα από τα τρία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες Α1 για το θεσμό του Κυπέλλου ήταν αυτό ανάμεσα στον Κεραυνό Επισκοπής και τον Ατρόμητο Διαβατού. Όπως μας τόνισαν και οι δύο προπονητές πριν τον αγώνα στις δηλώσεις τους στο Imathia Sports News, στο παιχνίδι αυτό θα βλέπαμε τον ενθουσιασμό ενάντια στην εμπειρία, κάτι που τελικά φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα εκμεταυλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαρίες που της δόθηκε, έδειξε την ανωτερότητα της σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, ενώ η αποβολή του τερματοφύλακα Δημητρίου μόλις στο 25′ για τους γηπεδούχους και οι πολλές απουσίες, συνετέλεσαν ώστε να διεξαχθεί μια “άνιση” μάχη.

Κι όμως τα πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στους έμπειρους παίκτες των φιλοξενούμενων, με το σκορ να διατηρείται στο 0-1 (με γκολ του Ποζιάδη στο 28′) μέχρι το 74′ όταν και ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα του με τον ίδιο παίκτη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και ο Διαβατός πέτυχε άλλα τρία με τους Κίτσα (2) και το τρίτο προσωπικό γκολ του Ποζιάδη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Ραφαηλιδης Ι., Μάμαλης, Μάρκου, Ραφαηλίδης Χ., Τσεχελίδης (46′ Αράπης), Τούσιας (75′ Καρυπίδης), Δίγκας (60′ Κυριακίδης), Γάτσος, Φράγκης, Γκότσης

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Θεοδωρίδης (Τσακαλίδης), Ηλιάδης, Παγγούρας, Καμπάς (Κίτσας), Καρατάσος, Ποζιάδης, Σπανός Μ., Ψαλίδας (Βοργιατζίδης)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected