Γενικά

Οδυσσέας Κορδελιού vs Αιγινιακός – Η απόδοση των “δικών” μας

 

Παίζοντας κατά διαστήματα καλύτερα από τον αντίπαλό του, ο Αιγινιακός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Οδυσσέα Κορδελιού του Αλέξη Αλεξίου εκτός έδρας με 2-1. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική και είναι και φέτος από τις υποψήφιες ομάδες για άνοδο στη Football League 2.

Στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Κορδελιού, παρουσία αρκετού κόσμου, είχαμε την παρουσία των Έξαρχου και Ζούρκου, ενώ οι Βασίλης Γιαουτζής και Κώστας Αποστολίδης παρέμειναν στο Αιγίνιο. Ο πρώτος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο δεύτερος προφυλάχτηκε προληπτικά.

Ο Νίκος Ζούρκος αγωνίστηκε για μία ώρα περίπου ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ πολλές φορές με τις κάθετες πάσες του δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αντίπαλους στόπερ. Ο Κώστας Έξαρχος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος στη θέση του Μάνθου Πλατάκη και αρκετές φορές συνδυάστηκε πολύ καλά με τους συμπαίκτες, ενώ είχε και δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.

Φάσεις και γκολ

Στο 5΄ ο Αιγινιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ, όταν ο Καθάριος έβγαλε ωραία σέντρα, ο Ντούλας έκανε το σουτ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι όμως ο Κραβαρίτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 16’ οι Ντούλας και Πλατάκης άλλαξαν π γρήγορα τη μπάλα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1 για την ομάδα του Αιγινίου.

Κοντά στην ισοφάριση έφτασε στο 38’ η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου, αλλά ο Ράπτης απέκρουσε εντυπωσιακά, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και διώχνοντας σε κόρνερ το καλοχτυπημένο φάουλ του Πεχλιβάνη.

Στο 47’ η κάθετη πάσα του Ζούρκου είχε αποδέκτη τον Καθάριο ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.  Στο 49’ η κεφαλιά του προωθημένου Κρις Σάλιβαν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ράπτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πέτρος Μπολόσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88’, σε μαρκάρισμα του Μιλκούδη κόντρα στον Τσιλόγλου.

Οδυσσέας Κορδελιού : Κραβαρίτης (70’ Μπογδάνος), Νικολάϊδης, Παπαργυρίου (46’ Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (46’ Σάλιβαν), Λαμπάκης, Σαββαϊδης, Πεχλιβάνης, Μπολόσης, Σάρρος (53’ Τσιλόγλου), Αχαλινόπουλος Κ. (46’ Ευθυμιάδης).
Αιγινιακός : Ράπτης, Μητράκας (46’ Γούτσιος), Αχαλινόπουλος Γ. (71’ Καπετάνος), Λιόλιος (76’ Προβατίδης), Τασίδης (71’ Μιλκούδης), Μπουζούκης (46’ Σαββίδης), Καθάριος (63’ Κυπαρίσσης), Ζούρκος (57’ Κοσμίδης), Ντούλας (63’ Κοκόλης), Πλατάκης (46’ Έξαρχος), Ραπτόπουλος (46’ Κυρτέγος).

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected