Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Λουτρού – ΑΕ Σφηκιάς 5-1

Μια παράσταση για…έναν ρόλο είχαμε το πρωί της Κυριακής 2/9, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρού και στην ΑΕ Σφηκιάς, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι δύο ομάδες, που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία αλλά σε διαφορετικούς ομίλους, πραγματοποίησαν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους για τη νέα περίοδο.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Λουτρού ήταν καταιγιστικός στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Με πρωταγωνιστή τον Παπαγιάννη, ο οποίος έκανε χατ-τρικ και τους Πετικόπουλο και Αναστασόπουλο να σκοράρουν επίσης, οι “κοκκινόμαυροι” είχαν εύκολο έργο, προηγούμενοι μάλιστα με 2-0 από το ημίχρονο. Το γκολ της νεανικής ΑΕ Σφηκιάς (η ομάδα από τα Πιέρια δεν έκανε καθόλου προετοιμασία!) πέτυχε ο Μαστορόπουλος, μειώνοντας προσωρινά σε 3-1.

Έτσι οι παίκτες του Απόστολου Μανώλη έδειξαν έτοιμοι για το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Σταυρό κόντρα στην τοπική Θύελλα, ενώ αντίθετα η ΑΕ Σφηκιάς πρέπει να διορθώσει πολλά στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής στη Νάουσα, με αντίπαλο τη Δόξα.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Λουτρού : Γκατζούφας, Χατζόπουλος, Συρόπουλος (68′ Σιμιτζής), Μουλόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πετικόπουλος, Αναστασόπουλος, Πολυζόπουλος, Παπαγιάννης, Αντζελίν, Καραγκούνης.

ΑΕ Σφηκιάς : Αλαμπουρινός, Αργυρόπουλος, Μαστορόπουλος, Περουσανίδης, Παπαγεωργίου, Κωστόπουλος, Καραμανδάνης Β., Καραμανδάνης Λ., Λαζόπουλος (71′ Παπαδόπουλος), Μανδέλας, Βλάχος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected