Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Τυλυκράτης Λευκάδας 0-0

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο, είχαν το απόγευμα τα Λευκάδια, κόντρα στον Τυλυκράτη που αγωνίζεται στη Football League 2.

Η ομάδα του Θόδωρου Σαββίδη προετοιμάζεται στο Βέρμιο και η διοίκηση του ΠΑΣ άδραξε την ευκαιρία και έκλεισε το φιλικό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Γιώργο Τυριακίδη να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες.

Στο γήπεδο βρέθηκαν λιγοστοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ενώ ανάμεσα τους διακρίναμε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Φώτη Μαυρίδη. Σήμερα άξιζε πραγματικά από πολλές πλευρές να παρακολουθήσει κανείς το παιχνίδι, καθώς η ομάδα των Λευκαδίων παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη και σε καμία περίπτωση δεν εμφάνισε διαφορές σε σύγκριση με τον αντίπαλο του.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Τυλυκράτη, σύμφωνα με τους ιθύνοντες στην ομάδα, φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και αυτό και μόνο αποδυκνείει πόσο μεγάλη επιτυχία, έστω και σε φιλικό, ήταν η ισοπαλία (0-0) του ΠΑΣ.

Από την αρχή του αγώνα διαπίστωνε κανείς το μεγάλο πάθος και από τις δύο ομάδες, θυμίζοντας αγώνα πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε με :

1) Κωνσταντινόπουλο κάτω από τα δοκάρια (αρκετά καλός και σταθερός).

2) Κοτζαχρήστο δεξί μπακ (αρκετά καλός ανασταλτικά.

3) Πληκαδίτη αριστερά (αντιμετώπισε προβλήματα στα “ανεβάσματα”, ανασταλτικά ήταν καλός).

4) Πασχώνη αριστερό στόπερ (τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, μέχρι εκείνο το σημείο ήταν σταθερός και δυναμικός στο ψηλό παιχνίδι).

5) Πίτο δεξί στόπερ (η εμπειρία του τον βοηθά να παίρνει καλές τοποθετήσεις, ενώ είναι πάντα ψύχραιμος).

6) Συμπεθέρη δεξί χαφ (δεν τροφοδοτήθηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε αρκετά στο δεύτερο ως σέντερ φορ).

7) Καλαϊτζίδη αριστερό χαφ (πολύ καλή απόδοση, με κάποια λάθος τελειώματα).

8) Μπρέγκου αμυντικό χαφ (το “μυαλό” της ομάδας, κατεύθυνε συνεχώς τους παίκτες, ενώ είχε πάσες-διαβήτη).

9) Πετρίδη σα χαφ (κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις που ακριβώς παίζει και μπερδεύει συνεχώς τους αντίπαλους αμυντικούς).

10) Στέφανο Παπαδόπουλο επιθετικό χαφ (ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι).

11) Πέτγαζλη σέντερ φορ (κλείστηκε καλά σήμερα από τους αντίπαλους αμυντικούς).

Από την άλλη πλευρά ο Θόδωρος Σαββίδης προσπάθησε με τις οδηγίες του να πιέσει ψηλά τα μπακ των Λευκαδίων και εν μέρει τα κατάφερε.

Φάσεις του αγώνα

15′ Λάθος εκτίμηση των αμυντικών των Λευκαδίων από παράλληλη πάσα του Πατσιούκα, προβολή του Σκερλετίδη η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

41′ Κεφαλιά του Πετρίδη από σέντρα του Παπαδόπουλου, μπλοκάρει ο Ταϊρης (πέρσι αγωνιζόταν στον Πανθρακικό)

65′ Σέντρα από αριστερά του Μελισσόπουλου, ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Φέτση, εκτός θέσης ο Γιαμτζίδης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

69′ Εκτέλεση φάουλ του Συμπεθέρη από δεξιά, κεφαλιά του Πίτου μπλοκάρει ο Ταϊρης.

80′ Πολύ δυνατό σουτ του Παππά από τα 40 μέτρα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαμτζίδη.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παρασίου, με βοηθούς τους Γαβρά και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος, Πληκαδίτης, Πασχώνης, Πίτος, Μπρέγκου, Καλαϊτζίδης, Συμπεθέρης, Παπαδόπουλος, Πετρίδης, Πέτγαζλης. Αγωνίστηκαν και οι Τσάλμας, Ίντος, Κωνσταντάκος, Γιαμτζίδης, Μισαηλίδης Π., Λέσκας, Σπυριδωνίδης.

Τυλυκράτης : Ταϊρης, Καταγής, Καταπόδης, Κλάζογλου, Γεωργατζάς, Σμίλτος, Πατσιούκας, Μελισσόπουλος, Σαχινίδης, Παλάσκας, Σκερλετίδης. Αγωνίστηκαν και οι Πιπέρης, Σταυρίδης, Τρίψας, Ντζιμάνης, Κομνήνακας, Παππάς, Κούσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected