Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-0

Καλό και δυνατό φιλικό τέστ στο Βατάν με τον τοπικό Βατανιακό να έρχεται σήμερα ισόπαλος 0-0 με τον Αχιλλέα Νεοακαισάρειας, αντίπαλο των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική.

Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα χρήσιμα δικά τους συμπεράσματα σε μια χρονικά εποχή που η κάθε μια ετοιμάζεται να μπει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει. Για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας δεν αγωνίστηκαν οι Κώστας Καπασακαλίδης και Γιώργος Μπαγλαρίδης.

Ο Βατανιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν καλές εντυπώσεις, αφού ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε και ο δανεικός από τη Βέροια Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος στο 85′ έχασε μια καλή ευκαιρία όταν σε διαγώνιο σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις
Βατανιακός : Παπαδόπουλος, Ηλίας, Λαγδάρης, Βαρτζιώτης, Τσινιστίδης, Τσιώμης, Ποτουρίδης, Κόλα, Α. Τσικαδέρης, Τζιώρας, Τσιτλακίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μανίκας, Μετενίδης, Ζανέτας, Σιδηρόπουλος, Μ. Τσικαδέρης, Τσιαμπέρας, Β. Κατσαμάγκας, Κ. Κατσαμάγκας, Τριανταφυλλίδης και Γιαννούλης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Παπανικολάου, Γελαδάρης, Ευθυμιάδης, Μπέης, Πανανός, Παυλίδης, Μπεκιάρης, Κλιάνης, Τσιαμπέρας, Ευαγγελόπουλος, Αγγελάκης. Αγωνίστηκαν και οι Κοτσαρίδης, Συγαρτζίδης, Τάσιος, Παπαδόπουλος, Γκόλιας, Πάτσιος, Καρυώτης, Αδαμίδης, Καρασκόρδας και Λαφατζής.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected