Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Χίλια άτομα!

 

Χίλια άτομα περίπου (950 για την ακρίβεια όπως μας τόνισε ο πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης) βρέθηκαν την Κυριακή 2/9 το βράδυ στο γήπεδο των Λευκαδίων, στο χορό που διοργάνωσε ο ΠΑΣ.

Πολλοί φίλοι της ομάδας και όχι μόνο, αλλά και πολιτικοί φορείς, απόλαυσαν τα παραδοσιακά συγκροτήματα της τοπικής κοινότητας (“Ανθέμια” και “Αγία Παρασκευή“) τα οποία ξεσήκωσαν σε ποντιακούς και μακεδονίτικους ρυθμούς όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το γλέντι τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα μεσάνυχτα περίπου είχαν τελειώσει τα ποτά, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της διοίκησης να τηλεφωνούν σε κάβες για να παραλάβουν κι άλλα!

Παρόντες στην εκδήλωση σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Καλαϊτζίδη και από τους πολιτικούς  φορείς, τον πρώην περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, που τιμά την ομάδα κάθε χρόνο με την παρουσία του, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Στάθης Σαρηγιαννίδης και ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας κ. Γιώργος Σουμπέκας.

*ρεπορτάζ και φωτογραφίες από eleytheriadhs.blogspot.gr

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected