Super League 1

Λεβαδειακός vs ΑΕΚ – Βασικοί Αραμπατζής, Κουτσόπουλος

Με πρωταγωνιστές τους Εμίλιο Φουρτάδο και Ρότζερ Γκερέιρο η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού σε φιλική αναμέτρηση στη Λιβαδειά. Οι Κατσικοκέρης και Σταματής τα άλλα γκολ.

Επεισοδιακή ήταν η εβδομάδα που πέρασε για την ΑΕΚ. Η φιλική αναμέτρηση της Ένωσης με τον Ιωνικό, όπου οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν στο ισόπαλο  1-1, έφερε… τριγμούς στο εσωτερικό το συλλόγου. Ο Βαγγέλης Βλάχος, επί ένα τριήμερο σε κάθε του δημόσια παρουσία δεν παρέλειπε να κράξει τους Ρότζερ Γκερέιρο και Εμίλιο Φουρτάδο που η αλήθεια είναι πως έδωσαν μεγάλα δικαιώματα στον Έλληνα τεχνικό.

Όπως αποδείχθηκε, οι δύο ποδοσφαιριστές τα… ήθελαν, καθώς εμφανίστηκαν αγνώριστοι προς το καλύτερο στη φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, όπου η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα 3-1, δείχνοντας ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Αραμπατζής αγωνίστηκε βασικός, είχε πολύ καλή απόδοση, με αρκετές επεμβάσεις, με πιο χαρακτηριστική το τετ-α-τετ του Μουλόπουλου, που πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση.

Βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας του Λεβαδειακού και ο Ναουσαίος Βαγγέλης Κουτσόπουλος, ο οποίος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τους επιθετικούς της ΑΕΚ, στην έτσι κι αλλιώς μέτρια απόδοση συνολικά της ομάδας του.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός : Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Μανωλάς, Χοσέμι, Μαχαίρας, Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Πόι, Ζαουί. Αγωνίστηκαν και οι Τσιντώτας, Λισγάρας, Ζανιάς, Ναπολεόνι, Βασιλείου, Μεντί, Κοτίτσας, Ακόστα (63′ Μπουντόπουλος), Ροτζέριο, Κόρμπος.

ΑΕΚ : Αραμπατζής, Αρκούδας (60′ Βλάχος), Κοντοές (46′ Νικολόπουλος, 83′ Κοτσαρίδης), Κουτρουμπής, Τσούπρος (83′ Αργυρίου), Κορδέρο (75′ Φέτσης), Ρίκκα (68′ Γκόβας), Γκερέιρο (72′ Νικολιάς), Παυλής (42′ Σταματής), Κουρέλλας (83′ Τσίτας), Κατσικοκέρης (64′ Φουρτάδο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected