Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Μακροχώρι 4-2

Ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα…διδακτικό και για τις δύο ομάδες ήταν το σημερινό φιλικό ανάμεσα στα Λευκάδια και το Μακροχώρι. Οι δύο προπονητές, Γιώργος Τυριακίδης και Γιάννης Κερλίδης συνέχισαν τους πειραματισμούς και σίγουρα μετά από ένα τόσο δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες θα διαπίστωσαν αρκετά.

Στο γήπεδο των Λευκαδίων βρέθηκαν σήμερα πάνω από 150 θεατές, οι οποίοι εκτός από τα καθιερωμένα…σουβλάκια που σου σπάνε τη μύτη σε κάθε αγώνα του ΠΑΣ, απόλαυσαν έξι γκολ, πολλές ευκαιρίες και πολύ πάθος, παρότι φιλικός αγώνας, και από τους 40 παίκτες περίπου που αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι.

Ξεκινώντας από το φιλοξενούμενο Μακροχώρι, οι απουσίες των Τσακαλίδη (σε 10 περίπου μέρες επιστρέφει μετά την επέμβαση στη μύτη) και Πιέτρα από τα χαφ, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν τα Λευκάδια και “γέμισαν” το κέντρο με όλα τα βαριά “χαρτιά” τους. Μπορεί στα μετόπεισθεν να δέσποζαν οι παρουσίες των έμπειρων και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο Σαλέπη και Ζαρογιάννη, όμως τα γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίως από τα πλάγια, εκεί που Μπάκανος και Σαρηγιαννίδης αντιμετώπισαν προβλήματα με τους αντίπαλους επιθετικούς.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Τυλυκράτη και εμφάνισε επιθετικές αρετές, που μέχρι στιγμής δεν είχε παρουσιάσει. Είναι γεγονός ότι οι παίκτες αρχίσουν και “βρίσκονται” στο γήπεδο και το γεγονός ότι απομένουν 40 μέρες περίπου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αποτελεί ακόμα πιο μεγάλο αβαντάζ για τον ΠΑΣ. Ο Βαγγέλης Καλαϊτζίδης ήταν για άλλη μια φορά ο κινητήριος μοχλός και ελλείψει Μπρέγκου (αγωνίστηκε λίγα λεπτά στο τέλος), έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Φάσεις και γκολ

12′ – Σουτ του Ηλιάδη (χαρακτηριστική η σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο των Λευκαδίων Γιάννη Καλαϊτζίδη, ο οποίος του είπε χαριτολογώντας: “Εγώ σ’ αγαπώ και ας μην είσαι μαζί μας…), λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

35′ – Σούτ του Μπάκανου μετά από σέντρα “λουκούμι” του Βούλγαρη, δίπλα από το δοκάρι.

36′ – Πολύ καλό αριστερό σουτ του Καλαϊτζίδη 10 μέτρα έξω από την περιοχή, αποκρούει εξαιρετικά ο Σταματέλος.

37 – ΓΚΟΛ! Κόρνερ του Καλαϊτζίδη από τα δεξιά, ο Τσάλμας στο ύψος του πέναλτι, πηδά ανενόχλητος και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (1-0).

39′ – ΓΚΟΛ! Ο Ξαγοράρης κερδίζει φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των Λευκαδίων και ο Ζαρογιάννης με ξερό ευθύβολο σουτ, αφήνει άγαλμα τον Κωνσταντινόπουλο (1-1).

50′ – ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία κίνηση του Καλαϊτζίδη, αλλάζει κατεύθυνση από τα δεξιά και με ωραίο σουτ πετυχαίνει το 2-1.

52′ – ΓΚΟΛ! Σέντρα του Χάρη Συμεωνίδη από δεξιά, ο Βελλίνης πιάνει στον…ύπνο την άμυνα του ΠΑΣ και με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ισοφαρίζει για την ομάδα του.

57′ – ΓΚΟΛ! Κλέψιμο Καλαϊτζίδη από τον Σαλέπη, κάνει το 1-2 με τον Τσάλμα, ο οποίος του δίνει έτοιμο γκολ και ο πρώτος δεν θα δυσκολευτεί να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2).

91′ – ΓΚΟΛ! Ο Στέφανος Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή θα δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του (4-2).

Συνθέσεις

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος, Κουβατσίδης, Μισαηλίδης Μ., Πασχώνης, Ίντος, Καλαϊτζίδης, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Τσάλμας, Πέτγαζλης. Αγωνίστηκαν και οι Μαλέσιος, Κοτζαχρήστος, Πληκαδίτης, Ορδουλίδης, Μισαηλίδης Π., Πίτος, Λαμπρίδης, Σιδηρόπουλος, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Στ., Μπρέγκου, Λέσκας, Χαρατσίδης.

Μακροχώρι : Σταματέλος Σ., Σαρηγιαννίδης, Μπάκανος, Συμεωνίδης, Ηλιάδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Τσακαλίδης Γ., Ξαγοράρης, Βελλίνης, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Βοργιατζίδης, Αντωνίου, Κόκκινος, Μαυριδόγλου, Καλούδης, Συμεωνίδης Γ., Τσολάκης, Φέιμ, Ασλανίδης, Συμεωνίδης Δ.

* Σε επόμενη ανάρτηση…η νέα προσθήκη των Λευκαδίων, τα σχέδια του Γιάννη Κερλίδη και…χτύπημα της τελευταίας στιγμής, τα επόμενα φιλικά των ομάδων και πολλές πολλές φωτογραφίες!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected