Football League - Super League 1

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βέροια 1-1

Όπως και το Σάββατο κόντρα στη Νίκη Βόλου, έτσι και την Κυριακή (09/09), η Βέροια ήρθε ισόπαλη σε φιλικό ματς με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-1).

Με τον Νίκο Καρύδα να εκτελεί χρέη προπονητή, η “Βασίλισσα” άνοιξε το σκορ στο 35′ με δράστη τον Παυλίδη, ενώ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 50′ από τον Ντε Πάολα. Δύο πράγματα είναι αξιοσημείωτα:

Το πρώτο αφορά στους τραυματισμούς των Καλογέρη και Μπάρμπα και το δεύτερο μια εκπληκτική τριπλή επέμβαση του Τζόναθαν Πέρεζ στο 39′ που ανάγκασε ακόμα και τους φίλους της Αναγέννησης να σηκωθούν όρθιοι και να τον χειροκροτήσουν.

Για την Αναγέννηση Γιαννιτσών αγωνίστηκε για 15 λεπτά στο τέλος ο Βαγγέλης Τσιάμης, χωρίς να μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο μικρό διάστημα της παρουσίας του. Δεν αγωνίστηκαν οι Ζωγράφος και Μυλωνάς.

Βέροια : Τζόναθαν (46′ Κοτταρίδης), Σνάουτσνερ, Μπεθέρα (46′ Αμαραντίδης), Μπάρμπας (62′ λ.τ. Σαρακατσάνος), Σιμηχανίδης (46′ Γκιγέρμε), Βεργώνης, Καλογέρης (30′ λ.τ. Γεωργιάδης) Καλτσάς (59′ Σκαθαρούδης), Καρλίνος, Μπελόν, Παυλίδης (59′ Μάνος).

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης (70’ Ζαχαριάδης), Σκέμπης, Μπουτζίκος (75’ Τσιάμης), Χατζόγλου, Σπαθάρας (46΄ Νταντίδης), Σερέτης, Ιορδανίδης (75’ Μπαξεβάνος), Σιδηρόπουλος (46’ Ντε Πάολα), Καρακάσογλου (75’ Αρβανιτόπουλος), Φάμπιο, Γιόγιος (46’ Πολίτης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected