Super League 1 - Μεταγραφές

Βέροια – Δικός της και ο Κόστλι!

Ο Κάρλο Κόστλι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βέροια και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη “Βασίλισσα του Βορρά”.

Ο διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, μετέβη τη Δευτέρα (10/09) στα γραφεία της ΠΑΕ και οριστικοποίησε τη μεταγραφή του στη Βέροια.

Ο Κόστλι στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στην Σούπερ Λίγκα, με την φανέλα της Βέροιας. Ξέρω αρκετά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική σας ομάδα, η οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004.

Είμαι πανέτοιμος αγωνιστικά καθώς έκανα προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας, με την οποία αγωνίστηκα στα τελευταία της επίσημα παιχνίδια. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει στο γήπεδο αυτά που φαίνονται στα βίντεο, απάντησε: «Σε αυτά τα βίντεο είμαι… εγώ, δεν είναι κάποιος άλλος, και στόχος μου είναι να προσφέρω παρόμοιες στιγμές και στον κόσμο της Βέροιας».

Σημειώνεται ότι ο Κόστλι πήρε το νούμερο 19, δηλαδή αυτό που φορούσε πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας, Κάλβιν Κάντι.

*οnsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected