Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Βέροια Κ20 vs AE Αλεξάνδρεια 3-1

Το πρώτο φιλικό για την ΑΕ Αλεξάνδρειας και τελευταίο για τη Βέροια Κ20, που ξεκινά το Σάββατο 15/9 τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ20 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Ταγαροχώρι.

Το Σάββατο 8/9 η Βέροια Κ20 αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ΑΕ Αλεξάνδρειας, την οποία κέρδισε με 3-1, δείχοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σε αντίθεση με τους αντιπάλους της, οι οποίοι θέλουν πολύ δουλειά.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 40 δευτερόλεπτο της συνάντησης με πολύ ωραίο γκολ του Τσόλκα, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Σάλτας έκανε το 2-0. Οι “πράσινοι” του Βασίλη Παπαδημητρίου μείωσαν σχεδόν αμέσως με τον Καμπερίδη (37′) και έδωσαν άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Όμως η ελλειψη πολλών λύσεων και η φυσιολογική κόπωση των φιλοξενούμενων, ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την απόδοση της Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα η Βέροια να διευρύνει το σκορ με τον Ντόγο (44′) αλλά και να χάσει και άλλες ευκαιρίες για γκολ μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Μπαμπαϊτης, Τακίδης, Σίμος Ε., Πέικος, Αλιατίδης, Κουκουράκης, Ντόγος, Σούρλας, Σαρακατσάνος, Τσόλκας, Σάλτας. Αγωνίστηκαν και οι Λίτσι, Στασινόπουλος, Σίμος Ν., Αναγνώστου, Αργυρόπουλος, Κιοσκερίδης, Παπαγεωργίου, Μουχτάρης, Πατσιαβούρας, Χαραλαμπίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κύρου, Παπαδημητρίου, Βλάχος, Νουσιόπουλος, Σίμος, Αραμπατζής, Καυτερίδης, Παπαδόπουλος Α., Πιπιλιάρης, Παπαδόπουλος Κ., Αραπέλης. Αγωνίστηκαν και οι Καρασαββίδης, Γιοβανόπουλος, Οικονομόπουλος, Βαταμίδης Μιχ., Βαταμίδης Στ., Κωνσταντάκος, Κελεσίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected