Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών vs Αγροτικός Αστέρας – Μυλωνάς, Ζωγράφος βασικοί

Μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα δείχνει να έχει κερδίσει η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Φελίπε ντε Πάολα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 14’ και το 25’ στη φιλική αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα που έγινε την Τετάρτη (12/09) στο γήπεδο του Νέου Μυλότοπου και βρήκε τους “κυανόλευκους” νικητές με 2-1. Το γκολ των “σταχυοφόρων” σημείωσε ο Παπατζίκος στο 65’.

Βασικοί μετά από πολύ καιρό οι Τόλης Μυλωνάς και Χρήστος Ζωγράφος, οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν στα τελευταία φιλικά της ομάδας. Είχαν αμφότεροι αρκετά καλή απόδοση, φωνάζοντας “παρόν” στον προπονητή τους. Δεν αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Τσιάμης, όπως και οι πιο πολλοί που λογίζονται ως βασικοί.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Ζαχαριάδης, Μερακλής, Μυλωνάς, Χατζόγλου, Κυριακίδης, Ζωγράφος, Σιδηρόπουλος, Ντε Πάολα, Πολίτης, Αρβανιτόπουλος, Στεφανίδης. Έπαιξε και ο Γ. Παπαδόπουλος, που επέστρεψε στο ρόστερ.

Αγροτικός Αστέρας : Φοιρός, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Στ., Χασιώτης, Βουτσάς, Τσάτσας, Καμπάνης, Παπατζίκος, Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης Θ., Σπαχής. Έπαιξαν και οι Θεοδωρίδης, Καραμουκίδης, Σαρηγιαννίδης, Αθανασιάδης Γ., Μυλιόρδος, Τσιώκας, Γεωργιάδης, Φαρμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected