Κατηγορίες
Διάφορα - Ποδόσφαιρο

Γιώργος Καραμελίδης – Η πρώτη συνέντευξη ως πρόεδρος της ΚΕΔ

Καραμελίδης: «Ανέλαβα ρόλο υπηρεσιακού προέδρου»Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα είναι ο Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει αν θα παραμείνει στην ίδια θέση και μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας μίλησε, μεταξύ άλλων για το νέο του ρόλο και για τις εκλογές της ΕΠΟ, τονίζοντας πως φαβορί είναι ο κ. Σαρρής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Sentra FM”

“Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Πιλάβιος και μου είπε να αναλάβω μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Θα είμαι υπηρεσιακός δηλαδή. Αν με θέλει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα δούμε. Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το διάστημα να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο του κ. Σαρρή.

Αν συγκρίνετε τα προηγούμενα χρόνια με πέρυσι, πήγε πολύ καλά. Το θέμα είναι αν βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Για εμένα η επιτροπή της ΚΕΔ πήγε καλά”.

Για τους πίνακες διαιτητών: Η προηγούμενη επιτροπή έφτιαξε τους πίνακες. Ο Κ. Σαρρής είχε αναλάβει. Εγώ είμαι εδώ και τρεις ημέρες σε αυτή τη θέση. Δεν είχε ασχοληθεί με το ποιοι διαιτητές συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες. Μία υπογραφή έβαλε. Πίστευα ανέκαθεν πως πρέπει κάποιος από το συμβούλιο της ΕΠΟ να υπάρχει στην ΚΕΔ. Οι αποφάσεις είναι όμως των διαιτητών. Ο κ. Σαρρής απλά τις επικύρωσε.

Για το γεγονός πως θα βρίσκεται… ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: “Θέλουμε να έχουμε καλές διαιτησίες και θα δούμε τι θα γίνει. Μετά τις 6 Οκτωβρίου θα έχουμε εξελίξεις. Εγώ υπηρεσιακός πρόεδρος έίμαι. Θέλουμε τουλάχιστον αυτές οι δύο αγωνιστικές να βγουν σωστά, χωρίς προβλήματα”.

Για τους διεθνείς διαιτητές: “Πήραμε μία εβδομάδα παράταση από τη FIFA και την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουμε τι θα γίνει. Θέλουμε να προσθέσουμε έναν διαιτητή και έναν βοηθό. Θα αξιολογήσουμε μία λίστα που έχουμε στα χέρια μας. Θα ακούσουμε τη γνώμη των τριών διαιτητών της ΚΕΔ. Θέλω όλοι να προχωρούν αξιοκρατικά”.

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: “Πιστεύω θα βγει άνετα ο κ. Σαρρής. Αυτό μου λένε οι πρόεδροι των Ενώσεων και αυτό πιστεύω. Έχω κάνει συζητήσεις και αυτό δείχνουν τα πράγματα”.

Για τον κ. Σαρρή: “Είναι πρόεδρος Ένωσης και μετράει πολύ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι επιστήμονας, χαμηλών τόνων και έχει ευρεία σκέψη για το άθλημα. Πιστεύω θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από τους προηγούμενους. Θέλει να βελτιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected