Super League 1

Λεβαδειακός – Η αποστολή για Βέροια

 

Το παραμικρό απρόοπτο δεν συνέβη στην τελευταία προπόνηση του Λεβαδειακού κι έτσι ο μοναδικός που θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Βέροια είναι ο Νόε Ακόστα.

Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από τραυματισμό από την αρχή της εβδομάδας φαινόταν ότι δεν υπήρχαν ελπίδες να αποθεραπευθεί εγκαίρως. Τόσο ο Γεωργίου, όσο και ο Μουλόπουλος, όμως, μπήκαν κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.

Παρόν και ο Ναουσαίος Βαγγέλης Κουτσόπουλος, ο οποίος θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το παιχνίδι με τη “Βασίλισσα του Βορρά” είναι πολύ σημαντικό για τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ξεκινήσει με δύο ήττες το πρωτάθλημα. Και παρότι αυτές οι ήττες ήταν εντός προγράμματος, καθώς ήρθαν από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, η ουσία παραμένει ίδια. Οι Βοιωτοί δεν έχουν ακόμα βαθμούς και χρειάζονται το τρίποντο στο πρώτο πραγματικά βατό παιχνίδι της σεζόν.

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος,  Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected