Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Αχιλλέας Νάουσας 1-0

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές σκληρές μονομαχίες και αρκετά νεύρα έγινε το απόγευμα στο γήπεδο της Ράχης ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και τον Αχιλλέα Νάουσας.

Οι δύο ομάδες προερχόταν από ήττα και νίκη αντίστοιχα και ειδικά για τους γηπεδούχους ήταν ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Ο Μάκης Αμπρικίδης, όρθιος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδινε οδηγίες στους παίκτες του, οι οποίοι έπαιξαν με πολύ πάθος και προσπάθησαν για τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Βασίλη Κουρογεωργάκη έπαιξαν επιθετικά, κυνήγησαν το γκολ από την αρχή και θα το κατάφερναν αν οι δεν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, όμως λίγο η τύχη λίγο ο πολύ καλός Οβεζύκογλου, αποσώβησαν το γκολ.

Τη φάση του ημιχρόνου την είχε όμως η ΑΕΠ, όταν στο 45′ σε μια πολιορκία της άμυνας των φιλοξενούμενων και σε αλεπάλληλα σουτ των Γαλάνη και Σερασκέρη, ο Κασαπίδης με εκπλητικές επεμβάσεις έσωσε την εστία του.

Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο και στο πέναλτι του Σερασκέρη στο 68′ σε ανατροπή του Κουτσιμπασόπουλου μέσα στην περιοχή, παράβαση για την οποία διαμαρτύρηθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στον διαιτητή της συνάντησης Στέφανο Παρασίου.

Στη συνέχεια η ΑΕΠ διαφύλαξε το “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ του Σερασκέρη και κατάφερε να πετύχει την πρώτηη νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Αχιλλέας παρότι ήταν καλύτερος, δεν κατάφερε να αποσπάσει αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής της συνάντησης ο Παρασίου, με βοηθούς τους Διαμαντόπουλο και Μπουκουβάλα.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Τζιβάρας Δ., Κουτσιμπασόπουλος, Αργυρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ρηγόπουλος (60′ Παναγιωτίδης), Κιατικίδης, Μπαντιάκας, Γκέλος (80′ Ιωαννίδης), Γαλάνης, Σερασκέρης (90′ Τζιβάρας Μ.)

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Δημητρίου, Μάραντης, Στέφος (Βλαχοδήμος Δ.), Βλαχοδήμος Α., Κακούδης, Τουμαράς, Μπράτσης (76′ Τερζόπουλος), Παπατάνος, Βύζας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected