Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα, μέρα φθινοπωρινή όπως και η χθεσινή και δειλά δειλά βγάλαμε από την ντουλάπα τις μακριμάνικες μπλούζες και τα μπουφάν. Ο καιρός, σύμφωνα με το www.meteo.gr θα παραμείνει έτσι μέχρι και τη Δευτέρα νωρίς το πρωί, όταν θα έχουμε βελτίωση σε όλη τη χώρα.

Στα δικά μας, το Σαββατοκύριακο έχουμε πλούσια δράση σε όλους τους τομείς, με τη Βέροια να αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα (17.15) στη Λειβαδιά έχοντας ως στόχο να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Το παιχνίδι είναι σε ζωντανή μετάδοση από τη Novasports2.

Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έχουμε τη 2η αγωνιστική στην Α1 Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.30μμ. Επίσης, οι ομάδες της Δ’ Εθνικής αλλά και οι ομάδες που έχουν ρεπό σήμερα και αύριο στα πρωταθλήματα (Νεόκαστρο, Ακαδημία Βέροιας) δίνουν φιλικούς αγώνες, όπως έχουμε αναρτήσει από χθες το βράδυ.

Το Imathia Sports News θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα στον νομό και θα βρίσκεται σε τουλάχιστον 3 παιχνίδια του προγράμματος, με πλούσιο φωτορεπορτάζ και video.

Ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη μέρα και προσοχή στις μετακινήσεις σας λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected