Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Αναπλ.Πλατανιά vs Ρούβας – Για 60′ ο Λαζαρίδης

Με σωστή τακτική και την απαιτούμενη σοβαρότητα που πρέπει να έχει μία ομάδα Γ’ Εθνικής όταν αντιμετωπίζει σύλλογο της Super League, ο Ρούβας κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά! Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου αντιμετώπισε παίκτες που είχαν μικρή συμμετοχή στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και με εκείνους που λογίζονται ως “ρεζέρβες” για τον Πλατανιά και δίκαια έφτασε στην επικράτηση με τέρμα του Χατζησάββα στο 22′.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο μέρος ο Ρούβας είχε την υπεροχή, εκτός από ένα “νεκρό” διάστημα αμέσως μετά την επίτευξη του μοναδικού τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν απειλητικά μπροστά από την εστία της ομάδας από τη Γέργερη.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αγωνίστηκε για μία ώρα όταν πέρασε στη θέση του ο Ζάλοντουκ. Η απόδοση του Ημαθιώτη κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, όπως και όλης της ομάδας του Πλατανιά.

Πλατανιάς : Λαζαρίδης (60’ Ζάλουντοκ), Παληγεώργος, Ντοέ, Βαρουξάκης, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Μιχαήλ, Ντούπι, Σαμπέδρο, Μαυρεδάκης, Δράμι (46’ Γιακουμάκης).

Ρούβας :
Χριστοδουλάκης, Ταβλαδωράκης, Ντελίας, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Πετράς, Αντωνάκης (29′ λ.τ Ανωγειανάκης), Γκάτσης, Χατζησάββας, Φουκαράκης. Αγωνίστηκαν και οι Γκολέμης, Πλουσής, Ανωγειανάκης, Κίτσος, Σεντεμέντες, Ιερωνυμάκης, Λυκούδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected