Κατηγορίες
Basket

Κώστας Τσαρτσαρής (Onsports): “Μια νέα εποχή”

Στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης θέλει να ανέβει και πάλι ο Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος στο Onsports.gr τόνισε πως η αυτοκρατορία της ομάδας του δεν έχει τελειώσει.

Αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ των “πρασίνων” τόνισε για τον νέο Παναθηναϊκό : “Είναι σίγουρα ομάδα αλλαγή εποχής. Όπως και να το κάνουμε με τον Ομπράντοβιτς ζήσαμε πάρα πολλά. Η ομάδα κέρδισε τόσα και τόσα κι εμείς προσωπικά. Από εκεί και πέρα, όμως, ήρθε το τέλος εποχής, ήρθε ο κ.Πεδουλάκης που γνωρίζω πολύ καλά από τα χρόνια μου στο Περιστέρι.

Η φιλοσοφία του δεν αλλάζει και πολύ εν συγκρίσει με αυτή του Ομπράντοβιτς. Δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, είναι σκληρός προπονητής, με μεγάλο κίνητρο, παιδί του Παναθηναϊκού, αγαπά την ομάδα και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κατακτήσει ό,τι ψηλότερο μπορεί… έτσι κι εμείς θα βαδίσουμε πλάι του”.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να τονίσει πως “δεν έχει τελειώσει η αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού. Το ότι χάσαμε έναν τίτλο πέρυσι δεν σημαίνει πως χάθηκαν τα πάντα. Έχουμε τη δυνατότητα φέτος να βρεθούμε πάλι στην κορυφή, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σίγουρα, οι αλλαγές τόσων παικτών και προπονητή και διοίκησης είναι κάτι που ξενίζει.

Παρ΄ όλα αυτά, όμως, έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που είχαμε σταθερό κορμό, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Ήρθε και για μας, όμως, το πλήρωμα του χρόνου. Οπότε θα προσαρμοστούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected