Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νάουσας – ΦΑΣ Νάουσα 0-4

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σε φιλικά παιχνίδια για τον ΦΑΣ Νάουσα εναντίον του συντοπίτη Αχιλλέα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου  παρουσία αρκετών φιλάθλων. Οι φιλοξενούμενοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, τόσο με την αρχική της ενδεκάδα όσο και με τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΦΑΣ Νάουσα ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο τερματοφύλακα, τους Περηφανόπουλο, Πέικο, Καραμεταξά και Μπουλγκουρίδη στην άμυνα, Αργυρίου Πασχάλη και Γρηγόρη στο κέντρο, Πασχάλη στα αριστερά, Καραλιόπουλο στα δεξιά και επιθετικό δίδυμο τον Γασπαράτο και τον Παπαδή.

     Φάσεις και γκολ

Το σκόρ άνοιξε στο 18’ ο Παπαδής μετά απο πολύ καλό συνδυασμό της ομάδας.

Στο 26’ σκόραρε ο Γασπαράτος με σούτ μέσα απο την περιοχή.

Στο 28’ ο Αχιλλέας έκανε επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά την οποία έδιωξε με υπερένταση ο Παπαδόπουλος.

Στο 35’ ο ΦΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση, Καραλιόπουλος, Γασπαράτος και Παπαδής συνδυάστηκαν άψογα με το τελευταίο να σκοράρει και να σημειώνει το 0-3.

Στο ημίχρονο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Νίκου, Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τασιώνας, Μπουμπουλέντρας.

Κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνο μπήκαν στην ενδεκάδα οι Σαμαράς, Μουρίκης, Χατζηγεωργίου, Κελεσίδης, Κοσμάς, Γκέτσος, Καζεπίδης, Μόκας, Παρθενόπουλος και Ταλμπούρης.

Στο 75’ οι νεαροί παίκτες σημείωσαν το 0-4, μετά απο πολύ ωραία ανάπτυξη. Ο Κοσμάς έβγαλε κάθετη στον Μουρίκη ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Φωτογραφίες από το φιλικό στο http://www.fasnaoussa.gr/media/k2/items/cache/9caa2793658f3cc387f216157300b1ce_XL.jpg

* ρεπορτάζ από το fasnaoussa.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected