Κατηγορίες
Super League 1

Παίκτες Super League – Ασφάλεια με…Ευρωπαϊκή Πίστη!

Στην παρουσίαση της συμφωνίας με την ασφαλιστική εταιρία “Ευρωπαϊκή Πίστη” για το ομαδικό ασφαλιστήριο κάλυψης ατυχημάτων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προχώρησε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο πρόεδρος της Super League μαζί με τον γενικό διευθυντή της ασφαλιστικής εταιρίας, Νίκο Χαλκιόπουλο, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, κατά την οποία οι δύο πλευρές υπέγραψαν το Ομαδικό Ασφαλιστήριο για την κάλυψη των ποδοσφαιριστών.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ». Η υγεία των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με την «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και προσφέρει μια σειρά παροχών προς αυτούς. Ευελπιστούμε ότι η στρατηγική συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη θα συντελέσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ποδοσφαιριστές”.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Πίστης, Νίκος Χαλκιόπουλος, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη Super League στη μεγάλη οικογένεια των ασφαλισμένων της Ευρωπαϊκής Πίστης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα έχει αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Είμαστε περήφανοι, που η Super League εμπιστεύεται την Ευρωπαϊκή πίστη, μια ελληνική ασφαλιστική εταιρία, για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ οι οποίοι αποτελούν σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της Super League, καθώς επί 35 έτη πρωταρχικός μας στόχος είναι η σύνεση, η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο ασφαλιστικός σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Αλέξης Βακάλης, ο οποίος τόνισε: “Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι και πάλι σε αυτό το πάνελ. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εύρεση της ασφαλιστικής εταιρίας έγινε με αυστηρά κριτήρια, με πολύ καλούς οικονομικούς όρους και περιλαμβάνει κάλυψη για θάνατο, μερική ή ολική αναπηρία από τραυματισμό, νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη, αλλά και απώλεια εισοδήματος ποδοσφαιριστή από τραυματισμό”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected