Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακροχώρι 1-3

Την καλύτερη απόδοση στα μέχρι στιγμής φιλικά είχε το απόγευμα η Ένωση, αντιμετωπίζοντας στην Νεοκαισάρεια τον τοπικό Αχιλλέα, ομάδα που θα βρει στο δρόμο της στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Οι “ασπρόμαυροι” του Γιάννη Κερλίδη ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας και τα τρία γκολ την περίοδο αυτή, ενώ το ασφυκτικό pressing και η πολύ σωστή αλληλοκάλυψη των παικτών, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που εμφάνισε το Μακροχώρι στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας παρουσίασε αρκετές αδυναμίες και μάλιστα σε σύγκριση με προηγούμενα φιλικά, η ομάδα του Κατερινιώτη προπονητή Δημήτρη Παπούλα ήταν αγνώριστη, με πολύ μεγάλα αμυντικά κενά.

Το Μακροχώρι ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή μέρα την μεσαία και επιθετική γραμμή, με αποτέλεσμα να βγουν πολλές φάσεις και να δημιουργήσουν “ασφυξία” στην αντίπαλη άμυνα. Παρά τις απουσίες των Μπάκανου και Ξαγοράρη που προφυλάχτηκαν αλλά και του Τάσου Τσακαλίδη, η ομάδα απέδωσε εξαιρετικά και σίγουρα η εμφάνιση αυτή αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια.

Πρώτη εμφάνιση και για τον νεοαποκτηθέντα Μάκη Θεοδωρίδη αλλά και του νεαρού Στέλιου Μάλτου από τον Μακεδονικό, οι οποίοι ήταν εμφανώς τρακαρισμένοι, όμως συνέβαλαν και αυτοί στην πολύ καλή συνολική απόδοση της ομάδας.

Τα γκολ για την Ένωση πέτυχαν οι Βελλίνης (26′,40′) και Βούλγαρης (27′) ενώ προσωρινά μείωσε για τους γηπεδούχους ο Κλιάνης στο 39′.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Παπανικολάου, Γελαδάρης, Ευθυμιάδης, Μπέης, Πανανός, Παυλίδης, Μπεκιάρης, Κλιάνης, Τσιαμπέρας, Ευαγγελόπουλος, Αγγελάκης. Αγωνίστηκαν και οι Κοτσαρίδης, Συγαρτζίδης, Τάσιος, Παπαδόπουλος, Γκόλιας, Πάτσιος, Καρυώτης, Αδαμίδης, Καρασκόρδας και Λαφατζής.

Μακροχώρι : Σταματέλος, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Συμεωνίδης Χ., Ηλιάδης Α., Σαρηγιαννίδης, Βελλίνης, Πιετρά, Τσακαλίδης Γ., Θεοδωρίδης, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Μάλτος, Συμεωνίδης Γ., Φωτόπουλος, Ασλανίδης, Βοργιατζίδης, Φέιμ, Καλούδης, Ηλιάδης Γ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected