Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ματίας Ντεγκρά – Κατέβασε τα…ρολά με Γκλάντμπαχ!

Ένας εντυπωσιακός Ντεγκρά εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕ Λεμεσού για τη φάση των ομίλων του Europa League. Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 0-0, όμως ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας, ήταν ο ήρωας για τους Κύπριους, καθώς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων έπιασε πέναλτι, κρατώντας το “μηδέν”. Ας δούμε τι δήλωσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους:

“Υπό τις περιστάσεις είναι θετικό το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα φαβορί για την πρόκριση. Φανήκαμε αντάξιοι. Δεν είναι τα μπάτζετ που κάνουν τις ομάδες αλλά η δύναμη ψυχής. Φαίνεται πως ο Ντεγκρά έκανε το… μαγικό του και δεν μπήκε το πέναλτι. Θα ήταν άδικο αν έμπαινε το πέναλτι. Όταν ξεκινάς με ισοπαλία βοηθά και στη ψυχολογία για τη συνέχεια. Η ομάδα είχε τρακ στην αρχή και φάνηκε.

Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς θα χτυπούσαμε διαφορετικά το παιχνίδι. Έχουμε βάθος αλλά τα πολλά παιχνίδια φέρνουν κούραση. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι ενθουσιώδης είναι ο 12ος παίκτης. Περιμέναμε περισσότερους αλλά η οικονομική κατάσταση που επικρατεί δεν επιτρέπει σε αρκετό κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φίλων όλων των ομάδων για να μείνει η Κύπρος στην 15η θέση” ήταν τα λόγια του κ. Σοφοκλέους.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected