Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ Βέροιας 4-0

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, καθώς χθες το απόγευμα νίκησε την ΑΕΠ Βέροιας με 4-0 στο γήπεδο του Βρυσακίου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του διαιτητή Βαράγκα, καθώς όπως υποστηρίζουν στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει πέναλτι στην ανατροπή του Κίτσα Γ. ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από εμφανή θέση οφ-σάιντ.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα και η παρουσία του Σάββα Αβετίδη στον πάγκο, έχει αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών μέσα στο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δυνατό, με σκληρές μονομαχίες και πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών. Στο διάστημα αυτό η ΑΕΠ προσπάθησε με αντεπιθέσεις κυρίως να απειλήσει τους γηπεδούχους, ενώ με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησε μακριά από τα καρές τους αντίπαλους επιθετικούς.

Όλη η δράση εκτυλίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων. Το 1-0 πέτυχε στο 49′ ο Γιώργος Κίτσας με πέναλτι, όπως αναφέραμε και στην αρχή, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Θανάσης Κίτσας θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους “ασπρόμαυρους”. Στο 66′ ο Λαδάς με σουτ θα διευρύνει το σκορ για την ομάδα του, ενώ το 4-0 θα πετύχει στο 79′ και πάλι ο Γιώργος Κίτσας.

Διαιτητής της συνάντησης ο Βαράγκας, με βοηθούς τους Γιάντση και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Πατατούκας (69′ Κίτσας Κ.), Τζέπης Γ., Χαρισούδης (60′ Κίτσας Β.), Κίτσας Θ., Κίτσας Γ. (80′ Κίτσας Ν.), Τόλιος, Κίτσας Α.Π., Κίτσας Α.Δ., Λαδάς.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ιωαννίδης, Κουτσιμπασόπουλος, Τζιβάρας Δ., Ρηγόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μπαντιάκας, Κιατικίδης (77′ Τζιβάρας Μ.), Γκέλος (69′ Σιούτης), Δημούλτσης (12′ λ.τ. Γαλάνης), Σερασκιέρης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected