Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός Κοζάνης 5-2

Μοιράζει…γκολ στα φιλικά προετοιμασίας ο ΦΑΣ Νάουσα, με θύμα αυτή τη φορά τον Μακεδονικό Κοζάνης, αντίπαλος στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο κυρίως ημίχρονο, με όλους τους παίκτες να δίνουν το 100% μέσα στο γήπεδο.

Οι απουσίες των Παραστατίδη και Θεοδωρόπουλου δεν πτόησαν καθόλου την ομάδα του νομού μας και από το πρώτο λεπτό επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους 100 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μακεδονικός Κοζάνης, νεοφώτιστος φέτος στην κατηγορία, παρουσιάστηκε με πολλές αδυναμίες, έχοντας όμως ως δικαιολογία την απουσία 5 βασικών παικτών (απών και ο Βαγγέλης Τσίγκας με τενοντίτιδα), για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα (ο οποίος όταν ήταν προπονητής στην Κοζάνη, είχε παίκτη τον Βασίλη Αργυρίου) προσπάθησε με συμπαγές κέντρο να κρατήσει τη μπάλα, όμως η σημερινή Νάουσα ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της.

Το…χορό των γκολ για τον ΦΑΣ άνοιξε στο 10′ ο Παπαδής, όταν από σέντρα του Μπουλγκουρίδη από δεξιά, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 18′ η Νάουσα θα κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Βαρυτιμίδη, το οποίο θα εκτελέσει ο Πασχάλης και με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ θα κάνει το 2-0.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και τρία λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά του Γασπαράτου, ο οποίος με πολύ ωραία “λόμπα” από μακριά, θα δει εκτός τέρματος τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού και θα κάνει το 3-0, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα από την κερκίδα.

Στο 26′ θα γίνει το 4-0, όταν ο Γρηγόρης Αργυρίου από αριστερά θα κάνει σέντρα ακριβείας, ο Παπαδής θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας και με προβολή θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Τρία λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά του Μακεδονικού να μειώσει το σκορ με τον Σακαλή ενώ στο 34′ ο Κωτούλας με σουτ θα τραντάξει το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας και τους παίκτες που είχαν στο πάγκο. Η Νάουσα θα ρίξει…ταχύτητα και οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν κι άλλο το σκορ, με τον Νικολάου αυτή τη φορά (59′). Η τελευταία…πράξη ανήκει στον ΦΑΣ και συγκεκριμένα στον Πιπινίκα, ο οποίος θα χριστεί σκόρερ και αυτός στο 87′, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Διατητής της συνάντησης ο Μελτζανίδης, με βοηθούς τους Χαλατζιούκα και Αργυρίου.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Καραμπατζάκης, Αργυρίου Π., Αργυρίου Γ., Πασχάλης, Καραλιόπουλος, Παπαδής, Γασπαράτος. Αγωνίστηκαν και οι Μπουμπουλέντρας, Κελεσίδης, Κοσμάς, Σαμαράς, Ζούρκος, Τασιώνας, Νίκου, Ιωαννίδης, Μουρίκης, Πιπινίκας, Κωνσταντινίδης, Καζεπίδης.

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης, Σαριόγλου, Αντωνόπουλος Γ., Τσαμπούρης, Κουτρόγλου, Σακαλής, Ματαλάς, Ευαγγελόπουλος, Κουτουλας. Αγωνίστηκαν και οι Κρικέλης, Γκουλιαβέρης, Παπαδημητρίου, Σωτηρόπουλος, Κουμπούρας, Μαλούτας, Τράτσκας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected