Κατηγορίες

Τρίτη Φάση Κυπέλλου ΕΠΣ – Ζευγάρια με…ιδιαιτερότητες!

Έγινε χθες η κλήρωση της φάσης των 16 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με την κληρωτίδα να κάνει τα δικά της…τερτίπια και να προκύπτουν ζευγάρια με αρκετές ιδαιτερότητες! Θυμίζουμε ότι οι αγώνες της τρίτης φάσης θα διεξαχθούν στις 10/10 με κοινή ώρα έναρξης 15.30μμ.

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Αλεξάνδρεια

Κεντρικό πρόσωπο στον τοπικό ντέρμπι ο προπονητής του Εθνικού Χρήστος Τερζίδης, παλιός παίκτης και προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ ο Δημήτρης Μπενίσκος θα αντιμετωπίσει την ομάδα που αγωνιζόταν πέρσι. Ένα πολύ ανοιχτό ζευγάρι, καθώς η μεν Αλεξάνδρεια βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, ο δε Εθνικός παρουσιάζεται πολύ δυνατός φέτος.

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Κώστας Κίτσας εναντίον Παναγιώτη Κίτσα θα έχουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο ένα από τα δύο ματς της φάσης των 16, στα οποία θα βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής. Να θυμίσουμε ότι ο Ατρόμητος Διαβατού απέκτησε τον Κώστα Κίτσα από τον Μέγα Αλέξανδρο, στον οποίο αγωνίζεται ο έτερος Κίτσας, ο Παναγιώτης.

ΑΕ Καψόχωρας – Μακεδονικός Πλατάνου

Από τις…τυχερές της κληρωτίδας η ΑΕ Καψόχωρας, η οποία θα αντιμετωπίσει ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και μάλιστα εντός έδρας. Τοπικό ντέρμπι του Ρουμλουκιού, όμως παλαιότερης εποχής…

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες της Α1. Γνωστή η κατάσταση φέτος στον Αχιλλέα με την σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι, σε φόρμα η ομάδα του Σάββα Αβετίδη. Δύσκολη η πρόβλεψη, αν και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Είναι όμως νοκ άουτ παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις…

Λευκάδια – ΑΕ Χαρίεσσας

Τοπικό ντέρμπι και εδώ, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες και πριν ένα μήνα περίπου, στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ, με τη συμμετοχή των Αγίου Γεωργίου και ΠΑΟΚ Αραβησσού Πέλλας. Το ματς ήρθε ισόπαλο και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να βρεθεί νικητής. Τσάλμας και Γιαμτζίδης προέρχονται από την ΑΕΧ, ενώ στους “κιτρινόμαυρους” αγωνίζονται ο Τόσκα που έχει φορέσει παλαιότερα τη φανέλα του ΠΑΣ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αχιλλέας Νάουσας

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη, αφού θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της Α2 Άρη και θα χρειαστεί να υπερβεί…εαυτόν για να περάσει στα προημιτελικά. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γιουρόπουλου είναι καλοδουλεμένη ομάδα και με την προσθήκη των Πατρίκα, Απόσογλου και Ντέλλα έχουν αποκτήσει αξιοσημείωτη ποιότητα.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μακροχώρι

Δύσκολη έξοδος και για το Μακροχώρι, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και ο Γιάννης Κερλίδης προσπαθεί να βρει την κατάλληλη χημεία στην ομάδα. Βέβαια μεσολαβεί ένα 15ήμερο μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως η ομάδα των Γιώργου Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπαδίνα, φέτος δείχνει πιο δυνατή και αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Θύελλα Σταυρού – Νηρέας Βέροιας

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωποι την Κυριακή για το πρωτάθλημα, με νικήτρια τη Θύελλα με το ευρύ 6-0. Οι “πράσινοι” φέτος δείχνουν φαβορί για την άνοδο, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο, ενώ από την άλλη ο συνδυασμός έμπειρων και νεαρών παικτών, μέχρι στιγμής, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Είναι όμως παιχνίδι Κυπέλλου και σίγουρα το παιχνίδι θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά και από τις δύο ομάδες.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected