Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Και Γεωργίου!

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι από τη Δευτέρα 24/9 ο Σάκης Γεωργίου, ο οποίος επιστρέφει στην Ένωση οκτώ χρόνια μετά, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο.

Τράμπα…Ημαθιωτών είχαμε αυτές τις μέρες, με τον Μπάμπη Πετράκο να μετακομίζει στο νησί του Ιονίου και τον Σάκη Γεωργίου να επιστρέφει στα…παλιά του λημέρια.

Ο 26χρονος μέσος είναι ξάδερφος του Θανάση Γεωργίου που αγωνίζεται πλέον στον Φωκικό και πέρσι βρέθηκαν μαζί στη Ζάκυνθο. Ο αρχηγός της ΑΠΣ θεωρείται από πολλούς ένας πάρα πολύ δυναμικός παίκτης, με ηγετική φυσιογνωμία και πολύ καλό χαρακτήρα.

Ο Ημαθιώτης χαφ αγωνίστηκε για μια διετία στην Ακαδημία Απόστόλου Παύλου (2000-2002) και άλλα δύο στην Ένωση, που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική (2002-2004). Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα τη χρονιά εκείνη η ομάδα από το Λασίθι πέτυχε την άνοδο στη Football League 2 (2004-2005).

Ο Σάκης όμως είχε μια διαφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας και αποχώρησε από το νησί, με προορισμό τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα τη Νίκη Πολυγύρου. Εκεί παρέμεινε ένα χρόνο (2005-2006) και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο για μία επέμβαση στον ώμο, που τον κράτησε για 6 μήνες εκτός γηπέδων.

Τον Ιανουάριο του 2007 μετακόμισε στη Ζάκυνθο για να αγωνιστεί στην ομάδα του νησιού, που τότε συμμετείχε στη Δ’ Εθνική. Οι “κυανοκίτρινοι” κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο στη Football League 2 με τον Ημαθιώτη μέσο να είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες. Εκεί παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, με προπονητή τον Τζο Παλατσίδη και την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Με τη φυγή του Ελληνοαυστραλού προπονητή, ο Σάκης Γεωργίου αποχώρησε και αυτός με προορισμό τα Γιαννιτσά και την τοπική Αναγέννηση (Football League 2 / 2008-2009). Στη συνέχεια θα αγωνιστεί ένα εξάμηνο στην Αναγέννηση Καρδίτσας και το καλοκαίρι του 2010 θα μετακομίσει και πάλι στη Ζάκυνθο, οπου και θα παραμείνει πρότινος.

Με τη μεταγραφή του Σάκη Γεωργίου η Ένωση πρόσθεσε ένα πραγματικό “εργαλείο” στη μεσαία γραμμή και μαζί με τον Γιάννη Πιετρά θα αποτελέσουν ένα πολύ ποιοτικό “δίδυμο” στα χαφ για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected