Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Ελίμειας – Μακεδονικός Κοζάνης 0-0

Ελίμεια και Μακεδονικός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο του Κρόκου, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν μεν δυνατό, χωρίς όμως τον ανάλογο ρυθμό. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και η δημιουργία φάσεων φάνταζε σαν…σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο Μακεδονικός, παρουσιάστηκε κουρασμένος από την σκληρή προετοιμασία, με τα πόδια των παικτών του Γιώργου Παπακώστα να είναι “βαριά”. Μπορεί αμυντικά ο Μακεδονικός να μην κινδύνεψε ιδιαίτερα, ωστόσο, οργανωτικά αντιμετώπισε προβλήματα, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί, τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα. Η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στους επιθετικούς, ενώ με δυσκολία οι «κυανόλευκοι» πατούσαν την αντίπαλη περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Μακεδονικός είχε μόνο μία κλασική ευκαιρία, προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Αποστολίδη να σουτάρει δυνατά μέσα απο την περιοχή και η μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι, δυο σουτ με τον Μαντζώλα κι ένα με το Σαββούδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Ελίμειας : Καρανάνος, Αραμπατζής, Γιαπράκας, Μανώλας, Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης, Έντι, Δελόπουλος, Νίκολι, Ζελενίτσας. Αγωνίστηκαν και οι Κοβάτσι, Ρούσης, Ανδρονικίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Τσιρέκας.

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος, Μαλούτας, Σαριόγλου, Τσαμπούρης, Μαντζώλας, Ευαγγελόπουλος, Κουτούλας, Σαββούδης, Παπαδημητρίου, Ματούλας. Αγωνίστηκαν και οι Σωτηρόπουλος, Πάτσιος, Κουμπούρας, Αποστολίδης, Αντωνόπουλος Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected