Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Κοζάνης – ΦΣ Κοζάνης 1-8

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες 26/9 στο στρατιωτικό γήπεδο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κοζάνη.

Οι ερυθρόλευκοι σε ρυθμούς προπόνησης και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισαν εύκολα με 1-8.

Η ομάδα του Μάκη Μαλούτα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά προηγήθηκε στο σκόρ αλλά βρέθηκε να χάνει με το τέλος του ημιχρόνου 1-2. Οι κίτρινοι είχαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και έδειξαν οτι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Απο την άλλη ο κ Παρασκευάς δοκίμασε πρόσωπα και διάφορα σχήματα, δημιουργεί ένα ισχυρό σύνολο ,που όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 10΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Αμπατζίδη να πλασάρει εύστοχα τον Μακρή.

Στο 11΄ άμεση η απάντηση της Κοζάνης με τον Ταφαρλή να εκτελεί φάουλ, ο Βήττας δε μπορεί να μπλοκάρει και ο Ντεμιράι απο κοντά με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1

Στο 30΄πάσα του Κουλουκίδη στον Ντεμιράι κι αυτός μέσα απο την περιοχή με δυνατό σουτ δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2

Στο 50΄δυνατό σουτ Τοπάλη 3-1

Στο 56΄ο Ζηνόβιος μέσα απο την περιοχή 4-1

Στο 66΄ατομική προσπάθεια και σουτ του Τραυλού 5-1

Στο 70 ο Τσικόπουλος Γ. με πλασέ κάνει το 6-1

Στο 76΄πάλι ο Τσικόπουλος Γ. το 7-1

και 78΄ο Ζηνόβιος θα γράψει το τελικό 8-1

ΑΕ Κοζάνης : Βήττας, Μαυρόπουλος, Κουτσοσίμος, Βητόπουλος, Μαντός, Παπαδόπουλος Π., Αμπατζίδης, Σαλονικίδης, Κιουλτζής, Douka, Μαλούτας. Αγωνίστηκαν και οι Πεχλιβανίδης, Παπαιωάννου, Τσιπλακίδης, Τσολακίδης, Μπαλίτσας, Πλιάτσος, Σιαμπανόπουλος.

Κοζάνη : Μακρής, Δάμος, Μοιροφορίδης, Καραμπατζάκης, Ντεμιράι, Τσελεκίδης, Μπίντσης, Κοσμίδης, Τσίλης, Κουλουκίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ταφαρλής Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Τσικόπουλος Η., Κάλφας, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Κ. Τσικόπουλος Γ. Τοπάλης, Τραυλός, Ζηνόβιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected