Κατηγορίες
Διάφορα

ΓΑΣ Σβορώνου vs Απόλλων Λιτοχώρου – Πρόκριση για Οικονόμου!

Δεν έχει…σταματημό ο φετινός Απόλλων Λιτοχώρου του Ημαθιώτη μέσου Γιώργου Οικονόμου. “Θύμα” αυτή τη φορά ο ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος υποτάχθηκε στις…ορέξεις της ομάδας από τους πρόποδες του Ολύμπου, με σκορ 1-3.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και το παρακολούθησαν τόσο φίλοι του γηπεδούχου όσο και των φιλοξενούμενων. Το ματς διεξήθχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου, στα πλαίσια της Β’ φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Οι νικητές, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ ημίχρονο και επικράτησαν δίκαια των κιτρινόμαυρων μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Το συγκρότημα των Τάκη Μυτιληναίου – Νίκου Μαρνέλα (προπονητών του Γιώργου Οικονόμου) θα αντιμετωπίσει για την επόμενη φάση την ομάδα Κ20 του Πιερικού.

Το 1-0 έγινε στο 42′ όταν ο Παπαδόπουλος των γηπεδούχων με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καραμανώλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  Στο 61′ ο Απόλλων ισοφαρίζει με δυνατό μακρινό σουτ του Καραγιάννη 1 – 1,  ενώ στο 71′ ο Καλαμπάκας Δ. έβγαλε την ασίστ στον Χούτα, αυτός απέφυγε και τον Δούλια και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1 – 2.

Στο 77′ ο Χούτας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Δούλια και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3, δίνοντας την πανηγυρική πρόκριση στους “μπλε”.

Η σύνθεση του Απόλλωνα

Κουντουργιώτης Δ., Κλιγγόπουλος, Καλαμπάκας Α., Παπαδιαμάντης, Σινανίδης, Οικονόμου, Δημητρίου (61′ Σπαθάρας), Κουντουργιώτης Α. (44′ Καραγιάννης), Χούτας, Καλαμπάκας Δ., Σάλτας (80′ Τσιόλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected