Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Νάουσα – Βέροια Κ17 2-2

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε χθες 26/9 στο γήπεδο της Νάουσας. Ο τοπικός ΦΑΣ, με τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ στη σύνθεση του, αντιμετώπισε τη Βέροια Κ17 του Δημήτρη Χριστοφορίδη. Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, αρκετά δυνατό, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια και οι δύο προπονητές έβγαλαν πολλά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών.

Χαρακτηριστικό στοιχείο, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι, η εξαιρετική τακτική συμπεριφορά των παικτών και των δύο ομάδων, δείγμα της δουλειάς που γίνεται, γεμίζοντας αισιοδοξία και ελπίδα για τα επόμενα χρόνια.

O Βασίλης Αργυρίου χρησιμοποίησε τους νεαρούς παίκτες του, οι οποίοι έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά, ενώ μερικοί από αυτούς λογίζονται βασικοί στη φετινή Νάουσα.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης είδε για μια ακόμη φορά την ομάδα του να παίζει δυνατά, να βγαίνουν αυτοματισμοί αλλά και αρκετές φάσεις, δείγμα της ποιότητας που διαθέτουν αυτά τα παιδιά.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε σκορ, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αμυνθούν κυρίως και να ελέγξουν το χώρο του κέντρου. Η Νάουσα είχε την υπεροχή όμως η καλά στημένη ομάδα της Βέροιας απέτρεψε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη είχαμε όλη τη…δράση του παιχνιδιού! Η Νάουσα κατάφερε και προηγήθηκε στο 55′ με 2-0, χάρη σε γκολ του Παπαδή και Μουρίκη (52′ και 55′) και να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους.

Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τις μαζικές αλλαγές και παρότι θα περίμενε κανείς πως θα έπεφτε ο ρυθμός, αντίθετα είχαμε άλλα δύο γκολ. Στο 72′ ένα φοβερό σουτ του Πινακούδη 20 μέτρα περίπου έξω από την περιοχή μείωσε για την ομάδα του και στο 88′ ο ίδιος παίκτης με απευθείας φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τέα.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Καζεπίδης, Κελεσίδης, Γκέτσος, Ζούρκος, Κοσμάς, Νίκου, Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Θεοδωρόπουλος, Μουρίκης, Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Μπουμπουλέντρας, Μόκας, Παρθενόπουλος, Πέιος, Τσαλμπούρης.

Βέροια Κ17 : Βασιλειάδης, Μπόσκος, Σφύρτσης, Στριμπίνος, Ράδης, Ρογγότης, Κιόρτσης, Μάντζιος, Λαζόπουλος, Πέτκος, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηβασιλάκης, Αργυρόπουλος, Δημητριάδης, Παναγιωτίδης, Φουρκιώτης, Τέας, Μπουρδάνος, Πελεκίδης, Κουλπαλίδης, Μελικιώτης, Νικολόπουλος)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected